Maluchy Pchełki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Maluchy Pchełki :)
Właśnie zastanawiam się nad tą- tylko nie podoba mi się taki mały odstęp między prętami. Chciałabym żeby miał gdzieś ze dwa cm.
Myślałam też o tej:http://allegro.pl/duza-klatka-dla-fretk ... 09520.html
No i mam okazję kupić tą za 100+ktoś kto pomógł by mi ją odebrać ze Szczecina... tylko używaną rok. Ja chyba bym wolała nową, bo różnica w cenie nie jest kolosalna.
Albo kupię królikową i dołączę do tej co mam tylko cholerka nie wiem czy warto..
Myślałam też o tej:http://allegro.pl/duza-klatka-dla-fretk ... 09520.html
No i mam okazję kupić tą za 100+ktoś kto pomógł by mi ją odebrać ze Szczecina... tylko używaną rok. Ja chyba bym wolała nową, bo różnica w cenie nie jest kolosalna.
Albo kupię królikową i dołączę do tej co mam tylko cholerka nie wiem czy warto..
Ja na swoją nie narzekam. Małe szczurki się przez nią nie przecisną, a duże mogą na luzie chodzić po prętach. Ale jak chcesz. 

, Cyna, Soda Nafta [*]
Nawzajem
Też porobię jakieś zdjęcia, postaram się.
Śliczne masz te ogony, a czemu tylko 3? Gdzie pozostała dwójka? ; d

Też porobię jakieś zdjęcia, postaram się.

Śliczne masz te ogony, a czemu tylko 3? Gdzie pozostała dwójka? ; d
, Cyna, Soda Nafta [*]
Tago śpi, nie lubi blasku fleszy, a Edi albo jest gdzieś skitrany w biurku, albo je. 

Postaram się o jakieś świąteczne zdjęcie 

- L'urine-Boruta
zazdroszcze nowego ciura... strasznie zazdroszczę..
(

Sheepiee 23.12.2011
L'urine ur. 5.10.2010r. - 1.02.2013r.
Gandzia: ur. 14.01.2011r. - 4.04.2013r.
Przyyjdź do nas pozazdrościć, przyjdź
Kupiłam klatkę
Tą co ty masz, Aniu. Stwierdziłam, że jeśli mam kupić używaną 20zł taniej to wolę nową, ze sklepu 
Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie

Kupiłam klatkę

Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie

O!
Super wiadomość
A teraz te gorsze.... wczoraj wyczułam na brzuszku Wirusa małą gulkę. Nie wiem co to, guzek, ropniak ? Poczekam aż podrośnie, i trzeba będzie ciąć - tak myślę.
A tak cholernie chciałam tego uniknąć 
Super wiadomość

A teraz te gorsze.... wczoraj wyczułam na brzuszku Wirusa małą gulkę. Nie wiem co to, guzek, ropniak ? Poczekam aż podrośnie, i trzeba będzie ciąć - tak myślę.

, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
ania, idz do weta zanim urosnie, jesli jest dobry, to wyczuje co to moze byc. moze okazac sie tak, ze to tylko sluszczak- niegrozne. a lepiej nie stresowac sie na zapas
zreszczta, nie zawsze ropniaki trzeba usowac. moja lurka ma i puki nie rosnie, to bedzie. usowanie ropnia jest strasznie ciezkie bo chociaz wyczyszcza rane w 100proc to bakteria wytwarzajaca ropien jest w organizmie i atakuje najslabsze miejsce- blizna po poprzednim ropniu. wiec nie czekac az urosnie..
szukam malej slicznosci do wydania pod koniec stycznia. mam juz jedna zamowiona sijamke z hodowli [pseudo, z gdyni, typiarka nie zgadza sie z polityka zrzeszenia, ale ciicho, bo szczurki sa przesliczne;p] i szukam dla niej kolezanki:)

szukam malej slicznosci do wydania pod koniec stycznia. mam juz jedna zamowiona sijamke z hodowli [pseudo, z gdyni, typiarka nie zgadza sie z polityka zrzeszenia, ale ciicho, bo szczurki sa przesliczne;p] i szukam dla niej kolezanki:)

Sheepiee 23.12.2011
Może się nie zgadzać z polityką stowarzyszenia, ale wtedy powinna nadal śledzić genetykę przodków i tym podobne, jeśli tego nie robi - ta syjamka (niestety) jest po prostu Twoim kaprysem i da jej pieniądze na następne biedne szczurki.
- L'urine-Boruta
ona ma dokumenty jakies o przodkach rodzicow , to nie jest tajk, ze trzyma dwa szczurki w klatce i 'rozmnarzajcie sie, dawajcie mi pieniadze!' , ma kilka samic, kilka samcow.. dwa stada, kazdego zna przodka, zna sie na genetyce itd... po prostu to odrebne funkcjionowanie z hodowla, tak jak z partii politycznej, ktos sie nie zgadza, wiec tworzy swoja. moim zdaniem kobieta zna sie, skoro 'na rynku' jest juz kilka lat.

Sheepiee 23.12.2011
Przeszukaj wątki adopcyjne, ja też poluję na jednego chłopaka. I powiem ci że już 3 adopcje musiałam odwoływać bo nigdzie nie ma transportu.. 

, Cyna, Soda Nafta [*]