jak juz
 jak juz5dag to 50gram
Moderator: Junior Moderator

Oba mają po 8-9 m-cy (nie wiem dokładnie):
 Oba mają po 8-9 m-cy (nie wiem dokładnie): )
)
 250 g to faktycznie mało, mam stado 6 samiczek i 2 kastratów i tylko jedna dziewczynka waży ok. 250 g, reszta powyżej 300. Czym są karmieni Twoi chłopcy?
 250 g to faktycznie mało, mam stado 6 samiczek i 2 kastratów i tylko jedna dziewczynka waży ok. 250 g, reszta powyżej 300. Czym są karmieni Twoi chłopcy? Aczy mał oto nie wiem. Wyglądają bardzo ładnie. Z resztą są młode więc... Mieszam 3 karmy plus wszelkiego rodzaju dodatki typu gerberki, owoce lalala. Mieszam aktualnie vitapol, versele-laga i tą którą wcinają najmniej chętnie czyli Beaphar Care+.
 Aczy mał oto nie wiem. Wyglądają bardzo ładnie. Z resztą są młode więc... Mieszam 3 karmy plus wszelkiego rodzaju dodatki typu gerberki, owoce lalala. Mieszam aktualnie vitapol, versele-laga i tą którą wcinają najmniej chętnie czyli Beaphar Care+.
Husky małe?Wilczek777 pisze:Mam nadzieje że jeszcze im się urośnie. Kumpela mówiła że husky z natury małe i w sumie Silver był mniejszy niż kaptur mój ale czy to zasada to nie wiem...
 W życiu. Mój Marcelek nie ma jeszcze roku, a dobija powoli do 700 gram. Jest duży i ma wielką puchatą kulkę zamiast brzuszka, ale przy tym jest bardzo zwinny i naprawdę dużo biega
 W życiu. Mój Marcelek nie ma jeszcze roku, a dobija powoli do 700 gram. Jest duży i ma wielką puchatą kulkę zamiast brzuszka, ale przy tym jest bardzo zwinny i naprawdę dużo biega 
 Wielkość szczurów ?
						Wielkość szczurów ?