U nas też było trochę świątecznie, moje kobity dostały kawałek pieczonego pstrąga - mało przy okazji nie straciłam palców
co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Paweł - to teraz jak masz, zaserwuj im w drugim poidle przestudzoną herbatke z miety, bo taka wyżerka bardzo obciąża wątrobę 
U nas też było trochę świątecznie, moje kobity dostały kawałek pieczonego pstrąga - mało przy okazji nie straciłam palców
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Ja dzisiaj moim dałam suchą karmę ryż z dźemem 
mamusiny rosołek na wołowince i kurczaczku:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
- paczekpaczek
kaszka manna na śniadanko
o rety ale mają rozanielone minki
- Milka-sensei
moje dostały makaron i po główce brukseleczki na łebka
ha o mało się nie pobiły 
- Pokrzywa09
a ja zapytam mogę jej ugotować płatki owsiane, kaszę i do tego gotowaną marchewkę?
- Milka-sensei
mozesz 
moje jeszcze dostały tuńczyka z ziemniaczkiem, makaronem i odrobiną kaszy gryczanej XD
moje jeszcze dostały tuńczyka z ziemniaczkiem, makaronem i odrobiną kaszy gryczanej XD
- zuzka-buzka
U nas dzisiaj najpierw pomidorek z zielonym ogórkiem, nutridrink truskawkowy (nie było czekoladowego
) a na kolację risotto z królikiem i brokułkami.

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
- fanta&pepsi
A moje futrzaczki dostały na obiadek warzywną zupe-krem
Mniaam 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34115 zapraszam na temat o moich dziewczynkach 
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
jak na razie : ziemniaczek, kukurydza i oczywiście jabłko 
puree z mleczka i kotleciki mielone z piersi indyka i steku wołowego (własnorecznie mielone) bez dodatku soli i pieczone powolutku... a ta menda i tak nimi gardzi chociaz u domowników robia furrore (te w wersji posolonej)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
Płatki owsiane z dżemem + marchewka.
Można gotowaną kapustę?
Można gotowaną kapustę?
Kapusta należy do grupy produktów niepolecanych. Można dać brukselkę, kapustę pekińską, ale wszystko w bardzo umiarkowanych , rozsądnych ilościach. Myślę, że "strzępek" ugotowanej zwykłej kapusty też nie uczyni szczurkom krzywdy.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- zuzka-buzka
Szpinak z czosnkiem, surówka z marchewki i jabłka, chrupki kukurydziane

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Surowa marchewka, gotowany ryż z gotowaną marchewką + chrupki kukurydziane. - unopol ;]