Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
One wcale nie są grube, one mają po prostu bardzo puszyste zadbane futerko a że zima przecież jest - to i futerko nieco dłuższe w modzie Śliczna zgraja i na zdjęciach widać że grzeczna i ułożona.. Zdjęcia rewelacja, powinni Cię częściej odcinać od netu
Pogłaskać, pomiziać, poczochrać całość ! ( no myślę że panu ze zdjęć też się należy za pozowanie )
Jak mignęła mi przed oczami miniatura tego zdjęcia, to myślałam, że to taka wielka kupa szczurów i że się doszczurzyłaś. A to kocyk.
Alex[*][/color][/b] i Marty[*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldood 11.11.10Belusia[*][/color][/b] od 08.04.11Jinxxod 24.05.12Sykes i Dannyod 25.09.12
Będę chciała jednego z kapturków z laba z SPSu .. ale że 4tego idę z córą do szpitala, to dopiero jak wrócę . No i jeszcze kwestia taka, że trzeba takiego wykastrować .
Oo, będzie nowe szczurzątko, fajnie!
Ogonki na fotkach wyglądają pięknie; oby mała jak najszybciej wkupiła się w łaski pozostałych.
Łapkom Remiego i Yuki życzymy dużo siły, niech nie słabną!
Dziś zauważyłam że rudzieje ... rudzieją jej boczki. W tej chwili ma śliczną szarą główkę i idealnie równy pas przez plecy do pupy jak u kapturka ... a boczki ma rudawe ...
No a po za tym ma oczywiście białe skarpetki, końcówkę ogonka i pięknego berkshierka na brzusiu...
Jaka mała jest piękna, nawet po obejrzeniu filmu (jak się bawi z piórkiem) wypróbowałam na moje szczury. Reakcja taka: Schwycić piórko! A potem już się znudziły tą zabawą, nie ganiali za piórkiem jak Twoja mała... no tak, mam dorosłe szczury :p
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś