Ze świątecznymi pozdrowieniami

Moderator: Junior Moderator

poszli za karę spać do klatki
 poszli za karę spać do klatki 

a Kacperek to taki przytulas, sam przychodzi, żeby go głaskać... nie można mu się oprzeć
 a Kacperek to taki przytulas, sam przychodzi, żeby go głaskać... nie można mu się oprzeć  a co do zdjęć... to chyba kwestia dobrego aparatu, chociaż staram się, żeby było ciekawie
 a co do zdjęć... to chyba kwestia dobrego aparatu, chociaż staram się, żeby było ciekawie 

cieszę się, że jesteś zadowolony z nowego domku swoich podopiecznych.
 cieszę się, że jesteś zadowolony z nowego domku swoich podopiecznych. sałaty jeszcze im nie dawałam, ale zauważyłam, że bardzo lubią świeżą pietruszkę.
 sałaty jeszcze im nie dawałam, ale zauważyłam, że bardzo lubią świeżą pietruszkę. 

telewizja stała się zbędna, można cały dzień siedzieć i obserwować Kacpra biegającego po salonie z rolką papieru toaletowego albo Rumcajsa, który zasuwa z prędkością światła
 telewizja stała się zbędna, można cały dzień siedzieć i obserwować Kacpra biegającego po salonie z rolką papieru toaletowego albo Rumcajsa, który zasuwa z prędkością światła  
  chociaż nie spodziewałam się, że będą mieli na tyle siły, żeby przewrócić doniczkę z ogromną szeflerą
 chociaż nie spodziewałam się, że będą mieli na tyle siły, żeby przewrócić doniczkę z ogromną szeflerą