Kluska123 pisze:Transport do Wrocławia w ten weekend bądź następny. Rozumiem, że szóstka przyjeżdża do Wrocka, z czego dwójka bądź trójka trafia do papali?
tak własnie.
Moderator: Junior Moderator
Kluska123 pisze:Transport do Wrocławia w ten weekend bądź następny. Rozumiem, że szóstka przyjeżdża do Wrocka, z czego dwójka bądź trójka trafia do papali?
Może za 6 miesięcy będą kolejne labkiFrugo_Frugo pisze:Chętnie bym wzięła ale za 6 miechów dopiero będę mogła..
też mam taką nadzieję, wolę jednak wierzyć tej pani dr...że rzeczywiście rozdała ich wśród znajomych.papala pisze:Oby się nie okazało, że jednak trafili pod igłę. U mnie klatka stoi pusta, więc jak będzie jakaś sierota -zapraszam.
koleś który będzie kastrowany około 13 stycznia jest wstępnie zarezerwowany, pozostali panowie jesli nie będzie przeciwwskazań do ciachania, mogą zostac poddani zabiegowi, za partycypacją kosztów.fail pisze:Bardzo chetnie wezmiemy wykastrowanego Pana:) Napisalam na prv
Tak, proszę tylko o więcej szczegółów.PannaZmokraGlowa pisze:Hej, to znowu ja. Wyglada na to, ze bedzie mozna pomoc ogonkom. Tym razem nie z labu. Znajomym znajomej urodzilo sie sporo maluszkow. Nie wiem ile dokladnie. Jak tylko sie zorientuje dam znac. Pytanie do Runy i Mloteczki: moge podac namiary na Was tej mojej znajomej?