oddam 6miesiecznego samca (Trójmiasto)
Moderator: Junior Moderator
-
oddam 6miesiecznego samca (Trójmiasto)
Witam!
z ogromnym bólem serca muszę oddać pół rocznego smaca dumbo
wzięłam go z zoologicznego jakieś 2 miesiące temu bo przyniósł go jakiś nieodpowiedzialny osobnik.Szczurek miał świerzb wiec postanowiłam, że wezmę go i wyleczę i poszukam dla niego kochającego domku.Szczurek jest bardzo wdzięczny nie ma z nim żadnych problemów.Jest w pełni zdrowy po świerzbie nie ma ani śladu .
no i podstawowe pytania
1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?:
numer kontaktowy: 698 224 168
z ogromnym bólem serca muszę oddać pół rocznego smaca dumbo
wzięłam go z zoologicznego jakieś 2 miesiące temu bo przyniósł go jakiś nieodpowiedzialny osobnik.Szczurek miał świerzb wiec postanowiłam, że wezmę go i wyleczę i poszukam dla niego kochającego domku.Szczurek jest bardzo wdzięczny nie ma z nim żadnych problemów.Jest w pełni zdrowy po świerzbie nie ma ani śladu .
no i podstawowe pytania
1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?:
numer kontaktowy: 698 224 168
Re: oddam 6miesiecznego samca (Trójmiasto)
Może jakieś zdjęcia? Na pewno zachęcą do adopcji
Wiadomo, jak szczurek dogaduje się z innymi szczurami, czy był samotny do tej pory?

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
-
zdjęcia prześlę na maila .bo nie mogę wstawić tutaj bo mój komputer szwankuje
Szczurek wiekszość czasu przebywał sam bo nie chciałam żeby zaraził moje ogonki .A jak było u poprzedniego własciciela to nie mam pojęcia...
Szczurek wiekszość czasu przebywał sam bo nie chciałam żeby zaraził moje ogonki .A jak było u poprzedniego własciciela to nie mam pojęcia...
wrzuc fotki na imagshack i tu wstaw linka. jak wrzucisz zdjęcia, na pewno szybko dumbol znajdzie dom:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
-
http://imageshack.us/homepage/?user=qwerty19922
przepraszam, że to tak długo trwa ale mam utrudniony dostęp do internetu...
przepraszam, że to tak długo trwa ale mam utrudniony dostęp do internetu...
czy szczuras ma już domek?
-
niestety nie ;(efix pisze:czy szczuras ma już domek?
A czy orientujesz się czy ten nicpoń miał w swoim życiu kolegów? A jak się zachowuje w stosunku do człowieka? Boję się troszkę łączenia ale myślę, że przekopanie tego forum wzdłuż i wszerz troche ułatwi mi to zadanie.. Odpowiedzi na pytanka wysyłam na pw.
-
nie mam pojęcia... wzięłam go prosto z zoologicznego .W reacjach ze mna jest bardzo przyjazny reaguje na głos, coziennie sie z nim bawie , nie sprawia żadnych problemów ...efix pisze:A czy orientujesz się czy ten nicpoń miał w swoim życiu kolegów? A jak się zachowuje w stosunku do człowieka? Boję się troszkę łączenia ale myślę, że przekopanie tego forum wzdłuż i wszerz troche ułatwi mi to zadanie.. Odpowiedzi na pytanka wysyłam na pw.
No i co? Nikt kozaka nie chce? Hmm? Dotarła moja wiadomość?
-
doszła doszła ...tylko napisałaś że jesteś z Gorzowa a ja mam go w Gdańsku...No na razie nikt się niestety nie zgłosił , cały czas czekam ...
hop hop! Samczyk czeka na wspaniały domek! Kto go pokocha? 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Z drugiego forum zainteresowała się mama_duszka tylko transport do Wawy trzeba by znaleźć.
Bel z drugiego forum jedzie 29 stycznia z Gdańska do Wawy.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Wiem. Też wyszukałam tą informację. Niestety mama_duszka chyba nie podejmie się adopcji. Nie wiem dokładnie, bo ostatecznie miała się kontaktować z qwerty1992 u której jest szczuras. Zakręcone to wszystko a maluch siedzi sam już tyle czasu ;(