[Jaworzno] Zaadoptuję/Kupię SAMCA :)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Kunaa-16

[Jaworzno] Zaadoptuję/Kupię SAMCA :)

Post autor: Kunaa-16 »

Witam. Jestem zainteresowana adopcją lub kupnem samca - nowego kolegi dla mojego szczura, którego uratowałam umierającego z zoologa. Mój szczurek już ma się dobrze, leczenie dobiega ku końcowi i chciałabym żeby miał towarzysza :)

Nie mam jakiś szczególnych wymagań co do wyglądu szczurka ale mam słabość do dumbo uszek ;D
Mam możliwość dojechania samochodem w okolice Jaworzna - czyli Sosnowiec, Katowice, Mysłowice, Dąbrowa Górnicza.

I jeszcze małe pytanie. Mój ogon ma około 11 miesięcy - czy jest istotne w jakim wieku będzie jego nowy kumpel?
Czy ma to znaczenie przy akceptowaniu się ich i łączeniu?

Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania osoby, która mi odda lub sprzeda szczurka ;)
Awatar użytkownika
ozi

Re: [Jaworzno] Zaadoptuję/Kupię SAMCA :)

Post autor: ozi »

Najlepiej jak szczurek będzie w tym samym, lub podobnym wieku, bo będzie im się łatwiej dogadać :)
Obrazek
dusiaczek
Kontakt:

Re: [Jaworzno] Zaadoptuję/Kupię SAMCA :)

Post autor: dusiaczek »

kupić możesz w hodowlach shsrp, tylko i wyłacznie tam, na forum możesz towarzysza zaadoptować, szykaj w dziale oddam/sprzedam i rpzygotuj od razu odpowiedzi na pytania:

http://szczury.org/viewtopic.php?f=164&t=33317
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”