moja Mafia

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Re: moja Mafia

Post autor: emi2410 »

Lusia urosła, to muszę przyznać. I już nie ma nic ciemnego na sobie. Prawie biała. :) Ale dzieciaczek z niej straszny. :)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

no wiec własnie u mnie to samo urosły przytyły ale dzieciarnia jak sie patrzy;D

swoja droga stado mi przypomina scenę z gwiezdnych wojen czesci 6;D
jak łowca nagród przywozi Solo do Jabby
Tu Jabą jest Mucha the Hut leżąca w koszu w łóżku na swoich zmatkach, Kamikaze jest jej księżniczką Leią która ją zabawia Twister chieną polującą na robaczki które spadną a Kret łowcą nagród znoszacym ziemniaki z zupy (Hana Solo).
Mucha leży i tyłka raczyc nie ruszy tam towarzystwo ja zabawia, Krecik poluje i zanosi na dół słysze tup tup tup - piii piiii - i znów tup tup tup i widze Krecika przy tależu, zaglądam do łóżka a tu Mucha nie raczyła sie nawet z miejsca ruszyć i wpierdziela kradzione ziemniaczki.
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Bo kradzione smakują najlepiej a w misce ... i tak się zje :P
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Przy Klindamycynie trzeba unikać smarowania dużych powierzchni ciała, bo czasem może wtedy przenikać do krwi, wywołać biegunkę albo i co gorszego. Natomiast tu, gdyby dało się zaaplikować ją przy samym ropniu, mogłaby pomóc. Tylko jak mieć pewność, czy skóra nie jest tam uszkodzona..? ::)
Nie pamiętam, czy Octenisept już stosowaliście czy nie? Bo tym z powodzeniem można byłoby psiknąć do środka przetoki
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
sylwiaj

no juz po wizycie u weterynarza musimy sie bez bicia przyznać ze to Muszka - śmierdziuszka była powodem opóźnienia w lecznicy za co przepraszamy uszczurzonych który czekali;)
Szczurzaki były bardzo dzielne transporter nie wyglądał dzisiaj jak malowany na brązowo przez Picassa;)

Przegoniliśmy juz pasożyta na 4 stroy swiata:) guz na Muszkowej dupce okazal sie tłuszczem:) i to tyle z pięknych wieści chociaz reszta az taka zła nie jest:)
Kamikaze miała wczoraj oczko puchnięte okazało sie ze jest zatarte na szczescie uszkodzenie bardzo powierzchowne:) co mie zdziwiło najwiekszy łobuz byl bardzo grzeczny tylko juz nie podobało sie zaglądanie do paszczy w celu obejrzenia trzonowców.

Mucha wygląda jak sito w sumie ma 4 dziury jedną sie wlewa riwanol a 2 on wycieka:) Dr wydłubała jakąś niesforną nitke wiec licze ze problemy sie skończą. Muszkowe Uszka sa niestety ciagle chore pod jednym az ropien sie zrobił - to jest ta 4 dziura;) tak wiec kontynujemy leczenie

Dzielni pacjenci od mamusi dostaną w nagrodę kokosa i niech się meczą z wygryzaniem:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Mizianko dla dzielnych pacjentek ;D :-*
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

I ode mnie też! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
sylwiaj

pacjentki dziekuja za mizianko:)
jednak dr Rzepka ma cudowne ręce;D tzn i tak wole dr Kasię ale po wizycie samopoczucie dziewcząt sie poprawiło:D

Kamikaze zeszła całkowicie opuchlizna z oczka i jakos sie ucywilizowała jak zobaczyła ze nik jej nie zjade mimo ciagłego przykładania sobie jej pyszczka do ust i coraz czesciej sama przyłazi na mizianko:)

Twister generalnie ma mnie gdzies dla niej mogłabym nawet nie istniec byleby ta wielka łapa dała jeść:)

Muszka opatetntowała tresure ludzi. Zauwazyła ze jak na stopie stanie to dostaje cos dobrego i tak lata w te i nazad ze smakołykami. Nawet moja mamuska dała sie nabrac na te wielkie wyłupiaste oczka. Poza tresowaniem człowieków w Muche wstapiła druga młodość - rany przestały bolec to tzreba polatac. Dziwi mnie tylko to że Mucha nie rozumie tego ze jest juz stara i gruba. Ostatnio zauważyła ze Kamikaze wlazła za kuwetę i Muszce tak sie ten pomysł spodobał ze sama próbowała wejść wszelkimi sposobami - przesówała (kuweta jest przymocowana) podnosiła az w końcu wpadła na genialny pomysł i wlazła na robaka tzn złozyła łapki przednie pod siebie i tylnymi sie odpychała. wejsc sie udało tylko teraz jak wyjsc? serenada pisków umarłego by zbudziła nic pozostało odczepiac kuwetę i szczura wyciągać:)

Krecik odnazał w sobie pasje ogrodnika:) rozkopała WSZYSTKIE kwiatki mojej matki ma to w sumie swoje zaleety przynajmniej to zielsko wyleciało z mojego pokoju. Chociaz nie powiem wiedzac ze ona to robi obserwowalam z zapartym tchem tą pasję w jej oczach:)

Waga: (porównanie do 01.01.12)

Mucha 350 g (+39 g)
Kret 209 (+47 g)
Kamikaze 178 (+42 g)
Twister 276 (+ 21 g)

Awatar użytkownika
Jay-Jay
Numer GG: 7336498
Kontakt:

Post autor: Jay-Jay »

rosną jak na drożdżach
wymiziaj ich ode mnie :-*
Obrazek
Awatar użytkownika
rainbowbox88
Kontakt:

Post autor: rainbowbox88 »

Krecik i Kamikadze są cudowne :D takie urocze, puchate stworzonka wielkości 1/3 moich chłopaków ::)
Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994

Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Awatar użytkownika
sylwiaj

jak pech to pech;/ Twister krwawi z dróg rodnych... wczesnie;/ teraz ide do pracy jak wróce spróbuje sie gdzies wcisnac chociaz mam wolne tylko 2 godziny;/

Awatar użytkownika
sylwiaj

mała dostała jakis zastrzyk przeciw krwotoczny na Bokserskiej i jutro lecimy moze dr Rzepka zgodzi sie na sterylkę.

Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

O kurczę, mam nadzieję, że uda się szybko wysterylizować małą. :(
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Trzymaj się, Twister! :-*
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
sylwiaj

no jest kiepsko;/ krwawi jak krwawiła oddzieliłam ja do izolatki - jest osowiała;/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”