co zresztą pewnie widać na zdjęciach
Moderator: Junior Moderator

i już się obydwaj nie mogą doczekać, kiedy ich odwiedzisz
 i już się obydwaj nie mogą doczekać, kiedy ich odwiedzisz 
 ), tak mi się marzy lustrzanka...
 ), tak mi się marzy lustrzanka... ) dostrzegam zawsze ten sam kontrast:
 ) dostrzegam zawsze ten sam kontrast:  Obaj jednak przeuroczy
 Obaj jednak przeuroczy 

). Równie chętnie jedzą gotowany groszek i gruszki, chociaż co do owoców i warzyw, to są strasznie wybredni - marchewkę zjedzą tylko taką z rosołu, surowej nie ruszą, paniczyki
 ). Równie chętnie jedzą gotowany groszek i gruszki, chociaż co do owoców i warzyw, to są strasznie wybredni - marchewkę zjedzą tylko taką z rosołu, surowej nie ruszą, paniczyki 

to prawda, że Rumcajs jest wyjątkowo ślicznym szczurem - dlatego nie potrafię się na niego gniewać, nawet, jak coś zbroi
 to prawda, że Rumcajs jest wyjątkowo ślicznym szczurem - dlatego nie potrafię się na niego gniewać, nawet, jak coś zbroi 
To jak ja i Mikrob!rainbowbox88 pisze:Entreen, dziękito prawda, że Rumcajs jest wyjątkowo ślicznym szczurem - dlatego nie potrafię się na niego gniewać, nawet, jak coś zbroi
 (Mikrob też jest dumbouchym kapturem, ale russian silver - jaśniutki
 (Mikrob też jest dumbouchym kapturem, ale russian silver - jaśniutki  w pewnym sensie podobny do Rumcajsa) ... jest tak, że jest największą niszczarką, łapię go na gorącym uczynku i następuje: "Mikrob, Ty mała, paskudo, jak możesz niszczyć, jak ja zar... aaaw... no nie rób takiej minki... no już, już *buzi, buzi, buzi*"
 w pewnym sensie podobny do Rumcajsa) ... jest tak, że jest największą niszczarką, łapię go na gorącym uczynku i następuje: "Mikrob, Ty mała, paskudo, jak możesz niszczyć, jak ja zar... aaaw... no nie rób takiej minki... no już, już *buzi, buzi, buzi*" 
Dokładnie!Entreen pisze:To jak ja i Mikrob!rainbowbox88 pisze:Entreen, dziękito prawda, że Rumcajs jest wyjątkowo ślicznym szczurem - dlatego nie potrafię się na niego gniewać, nawet, jak coś zbroi
(Mikrob też jest dumbouchym kapturem, ale russian silver - jaśniutki
w pewnym sensie podobny do Rumcajsa) ... jest tak, że jest największą niszczarką, łapię go na gorącym uczynku i następuje: "Mikrob, Ty mała, paskudo, jak możesz niszczyć, jak ja zar... aaaw... no nie rób takiej minki... no już, już *buzi, buzi, buzi*"
 Rumcajs najpierw nabroi, a potem wchodzi mi po nodze na ramię i próbuje mnie przekupić... mądry z niego szczur, nie dość, że mu wybaczę, to jeszcze często dostanie coś dobrego
 Rumcajs najpierw nabroi, a potem wchodzi mi po nodze na ramię i próbuje mnie przekupić... mądry z niego szczur, nie dość, że mu wybaczę, to jeszcze często dostanie coś dobrego  

Bardzo ładny ma kolorek i takie oczyska iż można się na Niego patrzeć i patrzeć
 Bardzo ładny ma kolorek i takie oczyska iż można się na Niego patrzeć i patrzeć