.Kilka fotek
Oddam cztery szczurki Szczecin
Moderator: Junior Moderator
Oddam cztery szczurki Szczecin
Cześć oddam cztery słodkie czarne szczurki na terenie Szczecina.Małe moge oddać dopiero za dwa tygodnie bo na chwile dzisiejszą mają dopiero 18dni
.Kilka fotek

.Kilka fotek
PoZdRo
Re: Oddam cztery szczurki Szczecin
Chłopcy czy dziewczynki? Bo jak chłopcy to dwoje moich znajomych poszukuje ciurów
Jak nie wiesz, to zrób ponumeruj je, zrób zdjęcia podwozia a my tu rozkminimy (; Ewentualnie jakbyś chciał to mogłabym do Ciebie wpaść i sama zobaczyć które chłopcy a które dziewczynki (;
Jak nie wiesz, to zrób ponumeruj je, zrób zdjęcia podwozia a my tu rozkminimy (; Ewentualnie jakbyś chciał to mogłabym do Ciebie wpaść i sama zobaczyć które chłopcy a które dziewczynki (;
Może chodzi Ci o te jasne ale ja chce oddać tylko te czrne a co do płci to nie wiem jutro dam zdjęcia ok??Bo dzisiaj to już ciemno na dworze a przy świetle żarówki słabo widać.
PoZdRo
W sumie to wszystko zależy od płci ;P Bo Ty też pewnie będziesz chciał zostawić tylko jedną płeć, a mnie interesują tylko chłopcy (; Na pewno dwaj, i w sumie najlepiej by było gdyby nie byli tacy sami bo to do jednej osoby by szły (; Więc najlepiej zdjęcia podwozia tych jasnych też wrzuć- za dwa, dwa i pół tygodnia i tak wszystkich chłopców będziesz musiał oddzielić (;
Wgl, skąd się wzięły maluchy?
Wgl, skąd się wzięły maluchy?
Nie wiem jak się edytuja więc jeszcze jedno te jasne to samice bo jasne mi jako początkującemu hodowcy łatwiej odróżić 
PoZdRo
To raczej każdy wie.qba98 pisze:Prosto z łona matki
Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
To oczywiste, ale chodziło o to, czy miot jest przypadkowy czy specjalnie samiec został dopuszczony do samicy w celu rozrodu.qba98 pisze:Prosto z łona matki
9 duszyczek za TM [*]
Jeśli jesteś początkującym hodowcą - tak jak wyżej napisane. Zdjęcia podwozi szczurków wrzuć i doświadczeni forumowicze pomogą Ci rozpoznać płeć 
Zdjęcia miały być dzisiaj ale jutro będe miał aparat to tak ok 12:00-15:00 wrzuce zdjęcia.A co do ciąży to z tym z łona matki to taki zart młode mam z zoologu bo kupiłem samiczke dla towarzystwa dla drugiej a tu po kilkunastu dniach okazało się że mała ma kinderniespodzianke a pzrynajmniej miała 
PoZdRo
noxa, nie wiem jak brzuchy, ale to chyba berkshire są, więc czarne będą się rożnić 
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Nie wiem o co z tym chodzi ale nie które mają troche białego na brzuszku
PoZdRo
jak mają białą łatę i jasne łapeczki, to to jest własnie znaczenie berkshire (albo english/irish - nie pamiętam dokładnie, te kolory i znaczenia znają tylko sędziowie na wystawach
)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Ok poszukam sobie na necie tych ubarwień i odpowiednich nazw do tego
PoZdRo
Rajuna, gdyby chłopaki mieli iść do mnie to nawet gdyby byli selfami to mi to problemy nie robiło- co szczur to inny charakter, zachowanie, nie problem było by je odróżnić. Ale koleżanka, po długich rozmowach, zdecydowała się się na dwóch maluchów do towarzystwa dla swojego rocznego samca, i stwierdziła ze chciałaby żeby "były różne". Najwyżej tą różnica będzie plamka na brzuchy