Jak tylko uda mi sie zrobić pare zdjęć to od razu wstawie
 Jak tylko uda mi sie zrobić pare zdjęć to od razu wstawie  Mam nadzieje ,że dam rade znaleźć im domki
 Mam nadzieje ,że dam rade znaleźć im domki   Województwo mazowieckie. Zainteresowanym podam numer tel. bądź GG .; )
 Województwo mazowieckie. Zainteresowanym podam numer tel. bądź GG .; )Moderator: Junior Moderator
 Jak tylko uda mi sie zrobić pare zdjęć to od razu wstawie
 Jak tylko uda mi sie zrobić pare zdjęć to od razu wstawie  Mam nadzieje ,że dam rade znaleźć im domki
 Mam nadzieje ,że dam rade znaleźć im domki   Województwo mazowieckie. Zainteresowanym podam numer tel. bądź GG .; )
 Województwo mazowieckie. Zainteresowanym podam numer tel. bądź GG .; )

Kupiłam dwie samiczki , niestety jedną zapłodnioną ...
 Kupiłam dwie samiczki , niestety jedną zapłodnioną ...  Mam zamiar jak najszybciej płeć rozróżnić ale maleństwa są jeszcze małe i boje sie tam ich dotykać ;p Mamusie karmie odpowiednio
 Mam zamiar jak najszybciej płeć rozróżnić ale maleństwa są jeszcze małe i boje sie tam ich dotykać ;p Mamusie karmie odpowiednio   

Jak mi się uda to już jutro wstawie ich zdjęcie jakieś
 Jak mi się uda to już jutro wstawie ich zdjęcie jakieś  Niestety jakoś mało chętnych jest na adopcje.
 Niestety jakoś mało chętnych jest na adopcje. 
 Zdjęca małych szczurków chwytają za serca
 Zdjęca małych szczurków chwytają za serca 

Kluseczki już powoli otwierają oczka
 Kluseczki już powoli otwierają oczka  Wydaje mi sie ,że jest więcej samic niż samców ;> Ale to były takie bardziej powierzchowne oględziny bo małe sie bardzo wiercą
 Wydaje mi sie ,że jest więcej samic niż samców ;> Ale to były takie bardziej powierzchowne oględziny bo małe sie bardzo wiercą 

Czekam teraz ,żeby poznajdywały  nowe przytulne domki ;p
 Czekam teraz ,żeby poznajdywały  nowe przytulne domki ;p Proponuję zrobić sesję zdjęciową indywidualną i dodać do tego opis każdego z osobna, określić płeć.
 Proponuję zrobić sesję zdjęciową indywidualną i dodać do tego opis każdego z osobna, określić płeć. 
 Pokombinuje coś , może mi się tą ładowarkę uda znaleźć ... ;p No nic jak coś to może jeszcze dziś wstawię zdjęcia każdego oddzielnie
 Pokombinuje coś , może mi się tą ładowarkę uda znaleźć ... ;p No nic jak coś to może jeszcze dziś wstawię zdjęcia każdego oddzielnie 
 Ale wstawie jak tylko mój aparat zacznie współpracować
  Ale wstawie jak tylko mój aparat zacznie współpracować