[Warszawa] Krówki z laboratorium, samczyki

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
_runa_
Numer GG: 6256121
Kontakt:

Re: [Warszawa] Krówki z laboratorium, samczyki

Post autor: _runa_ »

Anor_Kanavenska pisze:Jestem z Krakowa, mogę przygarnąć jednego chłopca.
Anor zgłoś się po wywiad.

W tej chwili o samczykach więcej może napisać Młocia.
Paskudki swoje przeszły i muszą trafić do doświadczonych domków z których nikt ich już nie odda.
ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
Anor_Kanavenska

Post autor: Anor_Kanavenska »

Ok, jakieś namiary na wspomnianą? Z góry zaznaczam, że nie posiadam GG.
Awatar użytkownika
_runa_
Kontakt:

To pw do uzytkownika Młoteczka, a i ja coś skrobnę gwoli wyjaśnienia.
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Wczoraj przyjechał do mnie jeden Krówek :).

Jest przemiły. Pomimo kolejnej zmiany miejsca, nowych zapachów, 5cio letniego dziecka za plecami, wielkiej, natrętnej baby ... Nie kuli się i nie boi jakoś specjalnie. Jest raczej ostrożny, ale po za tym, ciekawski. Ciągle wisi na prętach oglądając pokój, jak podejdę to się nie chowa i nie ucieka od ręki. Na rękach też jest grzeczny. Nie wyrywa się. Bardzo ciekawski i żywy ... z zapałem dłuugoo zwiedzał nową klatkę i szybko wywalił miskę z jedzeniem :). Po za tym, zero agresji.

Jestem 100% pewna, że za kilka tygodni będzie leżał ze mną na łóżku i pokazywał brzuszek. :)

Polecam chłopców!

No i przypominam dla niezdecydowanych, że wg zapewnień z laba, ci chłopcy są zdrowi i nie noszą w sobie żadnych paskudnych chorób. Wszystkie były też badane i nie znaleziono u nich żadnych problemów :) - piszę jeszcze raz, bo wiem, że wiele osób boi się właśnie tego u labików.

A i jeszcze zapewniam, że nie ma ładniejszego szczura niż czarny kaptur - to OBOWIĄZKOWY okaz w każdym zaszczurzonym domu :P.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
noovaa

Oto NINJA. Jeden z panów krówków. Co prawda mamy okropny problem z jedzeniem, musi się nauczyć ... a pierwszej nocy zdemolował klatkę i piłował całą noc pręty - Lili miała rujkę i zdaje się że to mu nie pomagało :P - ale po za tym kolega jest uroczy.

Jest jeszcze odrobinkę zagubiony, ciapkę nieśmiały, troszkę wystraszony ... ale przede wszystkim jest ciekawskim i łagodnym chłopcem. Jak podejdę do klatki, wychodzi do mnie i obserwuje, nie kuli się przy dotyku i nie stroszy na widok innych szczurów. Jak go wyjmuje, to wisi w ręku jak flak z miną: "nie zjadaj mnie". Wyrywał się troszkę pierwszego dnia, ale też wydaje mi się że to rujka Lili ... z dala od dziewczyn był grzeczniejszy :P .

Wczoraj przy robieniu zdjęć, jak znudził się siedzeniem na półce, sam wlazł mi na ramie po ręce.. co uważam za wielki plus. Jak pisałam u siebie w temacie, planuję za kilka tygodni wywalić się z nim na łóżku i wzajemnie będziemy się po brzuchach drapać ;) .

Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
noovaa

Zero zainteresowania ?! :(

Chłopcy tracą już nadzieję na domki! BRAĆ CHŁOPAKÓW! Oni też zasługują na bezpieczny kącik ...

Film reklamowy - Ninja w roli głównej: http://www.youtube.com/watch?v=M7oyMhr-SyM
Obrazek
Awatar użytkownika
Młoteczka

Post autor: Młoteczka »

Labiki wciąż u mnie :(

Naprawdę nikt nie chce krówki?
Nova przygarnęła jednego i jak widać jest zachwycona ;D. Weźcie z niej przykład, przygarnijcie labika!
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Młoteczko, a czy jest opcja kastracji? Gdzieś w którymś wątku czytałam, że SPS ma możliwość tańszego kastrowania (to była jakaś śmiesznie niska kwota rzędu 20-40zł, w Krakowie ok.170zł..), ale nie wiem czy to się odnosi do labików ::) Jeśli jest taka opcja, to można ludziom z babskimi stadami proponować, bo takich jest więcej..
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Dokładnie Rajuna!A takie babskie stadko z jakimi otwartymi ramionami by kastracików przyjęło... ;)
Jeżeli jest opcja tańszej kastracji na miejscu,to pewnie więcej domków by się skusiło.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
noovaa

Z tego co mi wiadomo nie ma takiej możliwości. Szczególnie że właśnie dziś zawiozłam Ninje na kastrację u siebie w mieście ( za jakieś 80-90zł ).
Obrazek
Awatar użytkownika
_runa_
Kontakt:

Rajuna pisze:Młoteczko, a czy jest opcja kastracji? Gdzieś w którymś wątku czytałam, że SPS ma możliwość tańszego kastrowania (to była jakaś śmiesznie niska kwota rzędu 20-40zł, w Krakowie ok.170zł..), ale nie wiem czy to się odnosi do labików ::) Jeśli jest taka opcja, to można ludziom z babskimi stadami proponować, bo takich jest więcej..
Rajuna to było bardzo dawno temu - tzn te kwoty.
Ogólnie sprawa narazie jest zawieszona - dzieciaki są na dt u paszkosi w Warszawie, nadal na obserwacji, ponieważ mają problemy behawioralne.

Jesli mimo tego, ktoś reflektowałby labika, nadal zapraszam.
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Post autor: Frugo_Frugo »

co z nimi ? aktualne ?
Awatar użytkownika
_runa_
Kontakt: