Bardziej niż dorodne, dwa samce do adopcji [POZNAŃ]
Moderator: Junior Moderator
-
- Kontakt:
Re: Bardziej niż dorodne, dwa samce do adopcji [POZNAŃ]
AAAAAAAAAA!!!...
(nie komentować proszę,to syndrom walki z samą sobą...)

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Nietoperrr tu nie ma z czym walczyć, jesteś na przegranej pozycji, spójrz
Puszek- niemały okruszek

tak, wiem że ucięłam mu głowę
ale i tak wstawiam, można sobie porównać gabaryty Ryjka do kolby
Jednocześnie proszę zwrócić uwagę na pięknie pozostawione w naszej, jakże prowizorycznej kuwecie, kupki
Absolutnie nie znalazły się tam za sprawą "magicznej łyżeczki"
Zaznaczam też, że to co poza kuwetą to porzucone w trakcie konsumpcji rodzynki 

- Gromowataa
oooooj <rozpływam się> *_* 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=31458<----Moje chłopaczki : Toudi, Eddy, Fredi, Olinek i Willy <3
Za TM: Jaś- na zawsze w moim serduszku [*]<3 [/color]
Za TM: Jaś- na zawsze w moim serduszku [*]<3 [/color]
-
- Kontakt:
A ja tu więcej nie wchodzę.O!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
-
Byłaby jakaś możliwość do dowozu do Krakowa? Nie mam teraz pieniędzy na bilety w obie strony, pracuje od 1.5 tygodnia i moja pierwsza pensja wyniesie niecałe 300zł za ten tydzień... Mam szczura Lucjana, jest bardzo samotny, po przejściach. Duży, tłuściutki samiec, akurat te szczury wpuściłabym spokojnie nie bojąc się, że Lucjan będzie agresywny... Może ktoś jedzie z Poznania w strone małopolski i moglibyśmy się spotkać gdzieś po drodze *.*
Nietoperrr po tych zdjęciach chyba mnie znielubisz

juiciejuice transport zawsze się znajdzie, prędzej czy później i to darmowy, więc to jest najmniejszy kłopot
Ale jeśli Twój szczurek to taki trochę agresor i zawadiaka to nie jestem do końca pewna czy jako ktoś kto ma od niedawna ogonka (tak wyczytałam
) poradzisz sobie z ich połączeniem. Bo Ryjek i Puszek ze sobą żyją w zgodzie ale tylko w klatce, poza nią często się tłuką (nie do krwi oczywiście) i ciężko mi przewidzieć jak zareagują na nowego towarzysza z równie silnym charakterem. Jeśli czujesz się na siłach żeby stawić czoło trzem szczurom z aspiracją do bycia alfą to ja nie mam nic przeciwko 

juiciejuice transport zawsze się znajdzie, prędzej czy później i to darmowy, więc to jest najmniejszy kłopot

-
- Kontakt:
Jezzuuu!!!Jak ja Cię kobieto nie lubię!!!Zła jesteś,zła!!!
A u mnie taki pipek został alfą,bo szefa konkretnego zabrakło...
Ale nie mogę,choć wszystko mi mówi,że takiego kanalarza chcę i całe moje stado...
Maluszek będzie u nas niedługo i laski na dt...Nie chcę naginać mężowskiej cierpliwości...

A u mnie taki pipek został alfą,bo szefa konkretnego zabrakło...

Ale nie mogę,choć wszystko mi mówi,że takiego kanalarza chcę i całe moje stado...

Maluszek będzie u nas niedługo i laski na dt...Nie chcę naginać mężowskiej cierpliwości...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
-
Desperacko potrzebuję kolegi dla Lucjana, bo jest bardzo samotny i smutny. lucjan nie jest agresywny ale jest bardzo bojaźliwy, jednak z psychologii wiem, że lęk może powodować agresję, stąd ta moja obawa... Lucjan ugryzł mnie tylko 3 razy pierwszego dnia po zakupie. Szukam szczura na Stowarzyszeniu Przyjaciół... ale nie ma tam aktualnie szczurów z Krakowa, dlatego jesli znalazłby się transport jednego z Twoich szczurów to chętnie go wezmę. Obserwując Lucjana stwierdziłam, że musze zapewnić mu kolegę i jeśli nie znajdzie się ktoś chętny do oddania jakiegoś szczura, to kupię Lucjanowi kolegę ze skelpu zoo. Wiem, że tak nie można, ale Lucjan sam też nie może już być...
Jeśli uważasz, że Twój szczur byłby agresywny dla Lucjana to chyba lepiej żebym szukała dalej...
Jeśli uważasz, że Twój szczur byłby agresywny dla Lucjana to chyba lepiej żebym szukała dalej...
No to ja mam wyjście na ten brak transportu i ewentualną agresję... Mam chłopaczka 4-5tygodniowego do oddania, w Krakowiejuiciejuice pisze:Szukam szczura na Stowarzyszeniu Przyjaciół... ale nie ma tam aktualnie szczurów z Krakowa

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
No proszę jak mi zgrabnie przyszłego właściciela podebrała
No ale mnie też się wydaje że dla takiego Lucka jakiś młodzik byłby lepszy... Martwię się, nie wiem czy słusznie, że zrobił by się bardziej lękliwy, jeśli wpuści mu się takiego Ryjka, który będzie od razu próbował go zdominować. Co myślicie?
Nietoper będziemy teraz z Ryjkiem gorzko płakać
Już wczoraj wypłakiwał mi się chłopaczyna w ramię z Twojego powodu

Nietoper będziemy teraz z Ryjkiem gorzko płakać

zyberka, ciesz się, że Ci "podebrałam" tą użytkowniczkę, dawno już nikt mi takich fachów nie strzelał przy ankiecie i adopcji
a pana obrażona jutro idzie do zoologa kupić szczura, bo ankieta to "atak i inwigilacja", a ona "nie będzie na mojej łasce" i "obcych do domu nie będzie wpuszczać"... Jeszcze się chciała od razu następnego dnia na odbiór umawiać.. 
Oby na chłopców Ci się lepsi chętni zgłaszali
Wymiziaj te słodziaki ode mnie 

Oby na chłopców Ci się lepsi chętni zgłaszali

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik