tu zdjęcia (przepraszam za słabą jakość )

Moderator: Junior Moderator
Ja poproszę jeszcze o takie same dane żeby wpisać tu http://szczury.org/viewtopic.php?f=32&t=19042& do tematu tropifitowegosmeg pisze:Wygląda nieźleA mogłabyś wypisać skład i analizę chemiczną z opakowania? Bo w internecie można znaleźć tylko "starą formułę".
wiem, że zmienili formułę bo jest taki znaczek na opakowaniu:) czerwone kółeczko z napisem: nowa formułaSky pisze:z tego co ja zauważyłam, to tropift co chwilę zmienia formułę, kiedyś pełno ziarna, potem ziarno i granulat, potem granulat i chrupki, teraz granulat, chrupki i owoce/warzywa...
Gosja1 ale ja nie neguje karm w paczkach, źle mnie zrozumiałaś. Ja tylko miałam już wiele karm w paczkach, w których były robaki, a od kiedy kupuję tą karmę na wagę w moim zoologicznym, jestem bardzo zadowolona. Wiem, że w wielu zoologicznych te karmy są stare itp. ale ta co ja kupuję jest naprawde fajna, tak jak pisałam wcześniej mam zaufanie do tego sklepu.gosja1 pisze:Ewenek, jak już napisałam, jeśli masz zaufanie, to ok. Jednak tutaj na forum wynurzeniami typu: "karma w paczkach jest zła, tragiczna, niezadowalająca" i zapewnieniami, że lepsza jest na wagę, należy szastać ostrożnie.. Wszyscy tutaj walczymy z pewnymi przekonaniami (np., że szczur zje wszystko, albo że tania karma jest ok).
Wchodzi wiele osób, które o szczurach nic nie wiedzą i po takich postach polecą zaraz kupować Megan na wagę, albo inny badziew, święcie przekonani, że robią najlepszą rzecz pod słońcem. Ja mam niedaleko siebie taki zoologiczny na bazarku, gdzie karma leży w worku na środku i każdy może tam, choćby, napluć (kichając choćby), każdy może w niej grzebać itd. Boję się, że właśnie takie sklepy zyskają odbiorców przez Twoje posty.