ODMIANY, KOLORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ODMIANY, KOLORY
Porównując z niebieskim szczurem u mnie stawiałabym na niebieskiego kapturka, ale najlepiej cierpliwie poczekać aż np. Nakasha tu zajrzy 

Hm, ja bym celowała w varieberka, niż kaptura (jeżeli jeszcze to się pod to łapie:P), a z kolorem to nie podpowiem, bo ciężko odróżnić mi te wszystkie odcienie szarości, a na każdym zdjęciu wygląda minimalnie inaczej, na jednym nawet, jakby miał odcienie aguti 

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
Moim zdaniem chyba jednak krzywy kaptur bardziej, niż varieberk
Uszy dumbo, a kolor - może jakiś russian blue? I jak na rexa chyba jest za mało 'kręcony', ew. może być velveteen 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Mam pytanie odnośnie koloru mojej Lusi. Wiem tylko tyle, że to husky.
Już prawie całkiem wyjaśniała, więc wrzucam zdjęcie jak jeszcze była malutka.

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
black husky
Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Właśnie w tym problem, że to czarny raczej nie jest.
Mam 4 czarne szczurasy, ona była jaśniejsza od nich. Taka ciemno szara. Mniej więcej między american blue a czarnym. 

Bo zaczyna jaśnieć.
gdyby była blue to sierść byłaby znacznie jaśniejsza i bardziej niebieska. Z resztą przy małych black husky to tak naprawdę nie ma takiej czerni w kolorze węgla, ewentualnie zaraz po urodzeniu jak sierść rośnie. Potem zaczyna jaśnieć.
gdyby była blue to sierść byłaby znacznie jaśniejsza i bardziej niebieska. Z resztą przy małych black husky to tak naprawdę nie ma takiej czerni w kolorze węgla, ewentualnie zaraz po urodzeniu jak sierść rośnie. Potem zaczyna jaśnieć.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
To black husky
Moje maluchy też były czarne tylko ledwo po wyrośnięciu futra, teraz mają 4,5 tygodnia, a już zdążyły zjaśnieć 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Wielkie dzięki!
Teraz to już prawie białaska, ale dobrze wiedzieć. 

Jak w temacie, zastanawialam sie nad umaszczeniem jednej z moich szczurzyc. oto zdjęcie http://i42.tinypic.com/242zn6x.jpg bardzo prosze was o pomoc!

ktoś pomoże z moimi dwoma panienkami ? 
trochę niedokładnie widać ale cały brzusio ma biały wraz z łapkami od strony brzusia
do tego te białe zachodzące tylko na pyszczek a potem dopiero w około oczek i aż do uszu

a tu tyłeczek
dlaczego ona ma takie prześwity białego ? plam nie ma, trzeba nieźle sie dopatrzyć tego białego (zdjęcie lekko przyciemnione aby te białe było lepiej widać)

co to jest? cinamon? beige? fawn? już tyle słyszałam tego że sie gubię. każdy gada coś innego
no i haszczak ale jaki ?

trochę niedokładnie widać ale cały brzusio ma biały wraz z łapkami od strony brzusia
do tego te białe zachodzące tylko na pyszczek a potem dopiero w około oczek i aż do uszu

a tu tyłeczek

co to jest? cinamon? beige? fawn? już tyle słyszałam tego że sie gubię. każdy gada coś innego

no i haszczak ale jaki ?

za TM: Lusia Becia Alfa Pinki Szara
silvered fawn i black husky, tylko taki mało jaśniejący coś 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
a ja się zastanawiam nad jedynym. w sumie pewnie te pytanie już było, ale szkoda mi oczu na wertowanie 50 stron.
z góry przepraszam jeśli ten temat był poruszony.
więc w sklepach zoologicznych są zazwyczaj tylko czarno białe szczurki.
gdzie w Warszawie mogłabym znaleźć maluchy innego koloru i czy cena tych szczurków jest większa?
:x
z góry przepraszam jeśli ten temat był poruszony.
więc w sklepach zoologicznych są zazwyczaj tylko czarno białe szczurki.
gdzie w Warszawie mogłabym znaleźć maluchy innego koloru i czy cena tych szczurków jest większa?
:x
szczurów nie kupujemy, więc takie pytania są zbędne. Chcesz inne szczurki - adoptuj z forum, tu zdarzają się różne kolory i umaszczenia.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.