[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [klatka] wybór klatki
no to jestem w czarnej dupie, że tak powiem.
nic nie wymyślę innego, a szkoda mi brać malucha samego.
nie mam pojęcia co teraz zrobić, nie chce aby one się męczyły.
nic nie wymyślę innego, a szkoda mi brać malucha samego.
nie mam pojęcia co teraz zrobić, nie chce aby one się męczyły.
I tak samego jednego malucha nikt Ci nie da.
Szukaj klatek na allegro w licytacjach, czy na innych forach lub tablica.pl, tuta zresztą jest temat z ofertami dobrymi, albo wyżej dziewczyny poleciły strony z dużymi i tanimi klatkami.
Szukaj klatek na allegro w licytacjach, czy na innych forach lub tablica.pl, tuta zresztą jest temat z ofertami dobrymi, albo wyżej dziewczyny poleciły strony z dużymi i tanimi klatkami.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Jak napisano: „Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś”. Odpowiedzialność ta na pierwszym miejscu jest zaspokojeniem podstawowych potrzeb danego gatunku. Więc najpierw przygotowujemy się, w tym oswajamy rodziców, jeśli są niechętni, a dopiero potem przygarniamy maluchy.
nie no jeszcze mam chwile czasu na to gdyż maluchy, które chce adoptować mają dopiero niecałe 3 tygodnie.
więc mam jeszcze chwile czasu do kombinowania.
więc mam jeszcze chwile czasu do kombinowania.

Przekopałam cały internet w poszukiwaniu klatki i udało mi się znaleźć jeszcze tylko te:
http://www.superpreis.pl/klatka-70x40x80-510113
http://allegro.pl/super-klatka-dla-szyn ... 99979.html
Co o nich sądzicie? I czy brak podestów na wyższe półki nie będzie problemem dla małych szczurków? Zawsze też mogę je sama dorobić..
http://www.superpreis.pl/klatka-70x40x80-510113
http://allegro.pl/super-klatka-dla-szyn ... 99979.html
Co o nich sądzicie? I czy brak podestów na wyższe półki nie będzie problemem dla małych szczurków? Zawsze też mogę je sama dorobić..

Obie klatki są bardzo fajne.
A piętra i tak sama będziesz musiała zrobić.

9 duszyczek za TM [*]
Wystarczy, że okleisz te pięterka żeby siuśkami nie przesiąkły. Ja kupiłam w Castoramie taką jakby okleinę samoprzylepną i super się sprawdza. No i kołowrotek trzeba wyjąć. A co do wysokości to się nie martw, zdziwisz się jak maluchy się wspinają po klatce 

okleić albo wyjąć i włożyć koszyczki plastikowe 

tutaj napiszę.
wiecie coś może o klatkach z Ukrainy?
wiecie coś może o klatkach z Ukrainy?
Mnie nic nie jest wiadomo na ten temat, ale przecież można kupić tanio nowe klatki na Allegro. 

9 duszyczek za TM [*]
Dzięki. Myślę, że się zdecyduje na tą z allegro i kołowrotek na pewno wyjmę . 

Freesound, a ta okleina nie zaszkodziła twoim szczurkom? Bo na pewno ją gryzą ..
Też miałam półki oklejone okleiną i moje szczury nie gryzły jej prawie w ogóle
Dopiero po pół roku została trochę obgryziona w jednym miejscu. A moje szczury nie należą do aniołków 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ile może być max przerwy między prętami w klatce?
znalazłam fajną, w której mieszkały 2 fretki.
znalazłam fajną, w której mieszkały 2 fretki.