GLIWICE - zaadoptuję , przyjmę , kupię 3 chłopców

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
sebasebaseba

GLIWICE - zaadoptuję , przyjmę , kupię 3 chłopców

Post autor: sebasebaseba »

Witam , chętnie zaadoptuję , kupię 3 szczurki ( trzech panów) . Najlepiej żeby miały 1 - 1.5 miesiąca . Bardzo bym chciał jednego całego białego (oczywiście z czerwonymi oczkami) , drugiego czarnego (może być z białym brzuszkiem) , a trzeciego jeszcze innego , może jakiś husky .
Miałem dwa szczurki , ale niestety Maćka jednego z nich (biało-czarnego jest na moim avatarze) musiałem pochować w wieku 2.5 roku . Aktualnie mam Oskara ( tego czarnego na avatarze) który ma już też prawie 2,5 roku , ale nic nie zapowiada żeby musiał "odchodzić" , zachowuje się jak roczniak .

Dlatego potrzebuję chłopców bo może się jeszcze jakoś dogadają ze staruszkiem , a jemu to też to wyjdzie na zdrowie , bo widzę że jest trochę nieswój po śmierci przyjaciela

Na początku żona nie chciała się już zgodzić na żadnego gryzonia więcej , ale w końcu z dziećmi przekonaliśmy ją do dobrego wyboru .

Obecnie mam klatkę 60x40x50 , ale już zamówiłem na allegro 80x40x70 (będzie w piątek)
Ogólnie , to ogonki u mnie mogą biegać cały dzień gdzie chcą , tylko na noc je zamykam do klatki

I jeszcze jedno po wieku moich dotychczasowych szczurasów , chyba mogę gwarantować im długowieczność ;)

Na terenie Śląska mogę odebrać szczurki osobiście
Ze Mną :
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
Awatar użytkownika
Kameliowa

Re: GLIWICE - zaadoptuję , przyjmę , kupię 3 chłopców

Post autor: Kameliowa »

Kobiety łatwo przekonać w gruncie rzeczy :D
Tu masz malce np z Wrocławia, każdy inny http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=34326 ^^
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Tak jak wcześniej pisałam (bo tu już drugi temat, z tego co wiem ;)), mam w Krakowie szczurzego chłopaczka - czarnego z białym brzusiem i skarpetkami :) maluch ma właśnie ok. 1-1.5m-ca, jest bardzo grzeczny i uwielbia przesiadywać na człowieku ;) siedzi u mnie sam, bo jego dwóch braci poszło już do nowego domku :) Wysyłam Ci na PW ankietę, jeśli chodzi o transport, to i tak od jakiegoś czasu wybieram się na Śląsk, więc mogę go dowieźć np do Katowic.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

U mnie jest maluch husky do adopcji :) Więcej informacji po kliknięciu na zdjęcie w moim podpisie.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
sebasebaseba

Post autor: sebasebaseba »

Bardzo dziękuję za info , ale już mam dwa wymarzone , poszukiwane szczuraski , do pełni szczęścia brakuje mi tylko czarny najlepiej z białym brzuszkiem i łapkami ;)
Ze Mną :
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”