7 śmietnikowych panienek
Moderator: Junior Moderator
Re: 7 śmietnikowych panienek
Zgłaszam do adopcji. Mogę przygarnąć tą piękność nr 2 samą, lub dwie dziewczynki nr 3 i 5 jeśli nadal nie mają swojego domku.
- StasiMalgosia
Szczurcia nr 2 zrobiła mam wczoraj niespodziankę - dostała rujki
tak więc nie mamy ciązy i na sterylkę jedzie dziś tylko mamusia.
Na dom czekają jeszcze 2 szczurki, 3 m. samiczka i jeden maluch.
Wszystkich zaineresowanych prosze o przesyłanie odpowiedzi na ankietę na pw.

Na dom czekają jeszcze 2 szczurki, 3 m. samiczka i jeden maluch.
Wszystkich zaineresowanych prosze o przesyłanie odpowiedzi na ankietę na pw.
- StasiMalgosia
Wszystkie szczurki mają już domy
Proszę jednak o niezamykanie tematu do czasu aż maluchy rozjadą się do nowych domów.

- Frugo_Frugo
Cuuuuuuudne . :3
Ze mną : Dudek i Irysek <3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
Właśnie przywitaliśmy Hońcię (Honoratę) i Czesię (Czesławę) ;-) Czesia (malutka) zakopała się kocyku, a Hońcia zjada twarożek z palców mojej córki.
- StasiMalgosia
Wszystkie malce z tego miotu są magiczne
Niby zwykłe kaptury, a niezwykłe...
Gucio pozdrawia mamusię, z którą będzie wspólnie w jednym domku

Gucio pozdrawia mamusię, z którą będzie wspólnie w jednym domku

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Czy ja wiozę Gucia i mamusię do Krakowa od Was? 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- StasiMalgosia
No, to ułatwia sprawę 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Jakbyś była tak miła
A czym jedziesz? Ja się cholernie boję po tym jak przeczytałam o tych szczurkach, co nie przetrwały drogi pociągiem do Wrocławia, bo ogrzewanie było zbyt mocne - jechały z tą samą osobą, co Limfocyt dla Entreen, do tej pory mi zimno jak pomyślę, że on też mógł nie przeżyć...

valhalla, spokojnie, ja już mam na koncie kilkadziesiąt szczurków bezpiecznie i w całości dostarczonych od początku września
będę jechać pociągiem, ale nie dam im krzywdy zrobić 

Fakt, że do Krakowa się krócej jedzie niż do Wrocławia. Ale pamiętaj, że zimą ogrzewanie w PKP jest straszne. Znajomi mi mówili, że ze 40 stopni grzało jak jechali na święta do Legnicy. Nawet człowiekowi może stać się coś złego w takich warunkach.
Żeby nie było, że marudzę i nie doceniam Cię za pomoc - nie, ufam Ci i wiem, że zrobisz wszystko, by szczurki bezboleśnie przetrwały podróż
Ja po prostu mam trochę traumę po tym, mimo że Limfocytowi nic się nie stało. Te maluchy ukradły mi kawał serca i staram się chuchać i dmuchać na każdego z osobna
Ale wiem, że Ty też będziesz
Żeby nie było, że marudzę i nie doceniam Cię za pomoc - nie, ufam Ci i wiem, że zrobisz wszystko, by szczurki bezboleśnie przetrwały podróż

Ale wiem, że Ty też będziesz

- SkywalkerYoda
Tak -do nas 
Też sie boję ogrzewania....
Jaka słodka ta mamusia
Na szczurki już wszystko czeka -dla Mamusi osobna klateczka (do czasu sterylizacji), na Gucia koledzy

Też sie boję ogrzewania....
Jaka słodka ta mamusia

Na szczurki już wszystko czeka -dla Mamusi osobna klateczka (do czasu sterylizacji), na Gucia koledzy

Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
valhalla zawsze można poprosić konduktora, żeby troszkę przykręcił ogrzewanie. Nie wiem, czemu dziewczyna, która wiozła albinoski tego nie zrobiła 

łobuzują: Kaśka, Miszka, Emilka, Furia, Adelka, Łatka, Floyd, Julian, Johny
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż