Oddam cztery szczurki Szczecin
Moderator: Junior Moderator
Re: Oddam cztery szczurki Szczecin
Dlaczego już dzisiaj? Samiczki są jeszcze za młode, żeby oddzielać je od matki, 5 tygodni skończą dopiero w niedzielę. Zawsze jest szansa, że starsza samiczka je polubi, jeśli połączysz je wg instrukcji
Najlepiej byłoby wziąć 2 samiczki, bo takie maluchy uwielbiają się bawić, a starsza szczurka może już nie mieć na to tak dużej ochoty. Napisz do autora tematu prywatną wiadomość z odpowiedziami na pytania zamieszczone wyżej.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
19 stycznia było napisane, że za 2 tyg można już je oddać. A zależy mi na tym, żeby dzisiaj dlatego, że później już nie będzie mnie w tej okolicy, a tym bardziej nie z cieplutkim autem. Brałam już szczurki 4 tygodniowe i nic im się złego nie stało. Oczywiście, jeżeli właściciel nie zechce ich tak wcześnie oddać, lub po prostu nie zdąży przeczytać wiadomości, to trudno, poszukam innych towarzyszek. Takie maleństwa na pewno jeszcze znajdą jakiś przyjazny domek 

No ok to tak dla ool. idzie czarny samyczyk z czrnymi łapkami,a dla noxy bężyk ja sobie zostawiam dwie beżową samiczke i czarną.Jest może ktos chętny na jakieś bo nie chce ich oddać do zoologu bo to męczarnie.Więc jest ktoś chetny
PoZdRo
To jakie szczurki jeszcze są wolne? 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Czarny samczyk i czarna samiczka oby dwa z białymi łapkami i białymi plamkami na brzuszku 

PoZdRo
hmm.. ale wcześniej było mówione, że noxa bierze dwóch samczyków - czarnego i beżowego
szkoda że wcześniej nie wiedziałam, bo już się zadeklarowałam na drugiego samczyka w innym miocie, a tak bym wzięła dwóch braci od Ciebie ...
najlepiej rozruszaj temat adopcyjny - wrzucić jakieś aktualne i indywidualne zdjęcia maluchów, na pewno jeszcze ktoś się zakocha; jeszcze mamy tydzień do transportu, metiss która przywiezie mojego jedzie dalej - do Poznania, także nie szukaj tylko w swojej okolicy
do zoologa nie oddawaj w żadnym wypadku ! w ostateczności coś się wymyśli, znajdziemy im dom tymczasowy, ja jeszcze też się zastanowię ...
z innej beczki - oddzieliłeś już samiczki od samczyków ? maluchy skończyły już 4,5 tygodnia, prawda ?

szkoda że wcześniej nie wiedziałam, bo już się zadeklarowałam na drugiego samczyka w innym miocie, a tak bym wzięła dwóch braci od Ciebie ...
najlepiej rozruszaj temat adopcyjny - wrzucić jakieś aktualne i indywidualne zdjęcia maluchów, na pewno jeszcze ktoś się zakocha; jeszcze mamy tydzień do transportu, metiss która przywiezie mojego jedzie dalej - do Poznania, także nie szukaj tylko w swojej okolicy
do zoologa nie oddawaj w żadnym wypadku ! w ostateczności coś się wymyśli, znajdziemy im dom tymczasowy, ja jeszcze też się zastanowię ...
z innej beczki - oddzieliłeś już samiczki od samczyków ? maluchy skończyły już 4,5 tygodnia, prawda ?
W tej chwili to przyznam się- nic nie rozumiem. Przed chwilą odczytałam PM, w której qba98 pisał mi ze jednak są
"Beżowe 2x samice Czarne 2x chłopaki 2x dziewczyny ". To w końcu jak jest z tymi szczurkami, które są chłopcami a które dziewczynkami, i ile jest wolnych?
ol., chłopaki nie idą do mnie a do mojej koleżanki i to już nie zależy ode mnie niestety. A ona stwierdziła że nie chce mieć dwóch czarnych szczurków...
jeśli jest potrzeba (bo np nie ma drugiej klatki żeby oddzielić chłopaków) to mogę dać dla samczyków DT, z dziewuszkami gorzej.
"Beżowe 2x samice Czarne 2x chłopaki 2x dziewczyny ". To w końcu jak jest z tymi szczurkami, które są chłopcami a które dziewczynkami, i ile jest wolnych?
ol., chłopaki nie idą do mnie a do mojej koleżanki i to już nie zależy ode mnie niestety. A ona stwierdziła że nie chce mieć dwóch czarnych szczurków...
jeśli jest potrzeba (bo np nie ma drugiej klatki żeby oddzielić chłopaków) to mogę dać dla samczyków DT, z dziewuszkami gorzej.
Ok tak ty ol. bierzesz całego czarnego samca noxa dla koleżanki bierze beżową samiczkę ja sobie bore czarną samiczke i beżową samiczke więc zostaje czarna samiczka i czarny samczyk zgadza się?
PoZdRo
Qba, mówiłam że ja szukam chłopca
Dziewczynki wziąć nie mogę . Wcześniej mówiłeś że beżyk to chłopak jest
Więc, przepraszam ale no niestety...

Więc, przepraszam ale no niestety...
Czyli wolna beżowa samiczka i czrna samiczka noi jeszcze ten czarny samczyk.Najlepiej jakby ktos zainteresowany napisał do jutra do 14.00 bo wtedy jade do Szczecina na cały tyzień i mógł bym je wziąść
PoZdRo
Dobra, sytuacja wygląda tak:
Dzieciaki dzisiaj dotarły do Szczecina całą czwórką. Dwie dziewuszki zostały z mamą u Qby. Chłopcy wylądowali u mnie na DT, dziewczynki wylądowały u greenfreak.
Wszystkie maluchy mają już zaklepane domki:
Dla jednego z panów na 99% mój DT zamieni się w DS,
drugi jak już wcześniej było mówione, jedzie do ol.
Jeśli chodzi o dziewczynki to jedna zostanie na DS u greenfreak,
druga idzie do Mai-ah z drugiego forum, w komplecie z Haskulką z tegotematu
Maluchy sa cudowne, wręcz idealnie połączyły się z moimi paskudkami.
Dla zainteresowanych mam filmik (ostrzegam- jakość jest straszna) jak teraz prezentują się panowie, o TUTAJ(;
Mimo znalezienia domków, prosiłabym o nie zamykanie tematu aż maluchy dotrą do nowych domków, o czym niezwłocznie poinformujemy (;
Dzieciaki dzisiaj dotarły do Szczecina całą czwórką. Dwie dziewuszki zostały z mamą u Qby. Chłopcy wylądowali u mnie na DT, dziewczynki wylądowały u greenfreak.
Wszystkie maluchy mają już zaklepane domki:
Dla jednego z panów na 99% mój DT zamieni się w DS,
drugi jak już wcześniej było mówione, jedzie do ol.
Jeśli chodzi o dziewczynki to jedna zostanie na DS u greenfreak,
druga idzie do Mai-ah z drugiego forum, w komplecie z Haskulką z tegotematu
Maluchy sa cudowne, wręcz idealnie połączyły się z moimi paskudkami.
Dla zainteresowanych mam filmik (ostrzegam- jakość jest straszna) jak teraz prezentują się panowie, o TUTAJ(;
Mimo znalezienia domków, prosiłabym o nie zamykanie tematu aż maluchy dotrą do nowych domków, o czym niezwłocznie poinformujemy (;