WROCŁAW SZCZURKI - SAMICZKA 8 TYGODNI
Moderator: Junior Moderator
WROCŁAW SZCZURKI - SAMICZKA 8 TYGODNI
Witajcie,
Kupiłam dwie samiczki, ładną dużą dla nich klatkę, ale jedna okazała się w ciąży, więc mamusię z rodzinką rozstawiłam w klatce, a druga samiczka mieszka w klatce zastępczej, nie jest jej tam dobrze, bo to klatka po chomiku:)
Te dwie samiczki są prawie identyczne:)
Młodziutka Myszka jest oswojona, śliczniutka, chętnie oddam ją w dobre ręce, bo i tak zostaje mi jeszcze mamusia i 10 maluchów
Czarnobiała, ale więcej białego, czarną ma głowkę i oczki;) i nieregularny paseczek na pleckach:)
Jak coś wyślę fotki:))))
Kupiłam dwie samiczki, ładną dużą dla nich klatkę, ale jedna okazała się w ciąży, więc mamusię z rodzinką rozstawiłam w klatce, a druga samiczka mieszka w klatce zastępczej, nie jest jej tam dobrze, bo to klatka po chomiku:)
Te dwie samiczki są prawie identyczne:)
Młodziutka Myszka jest oswojona, śliczniutka, chętnie oddam ją w dobre ręce, bo i tak zostaje mi jeszcze mamusia i 10 maluchów
Czarnobiała, ale więcej białego, czarną ma głowkę i oczki;) i nieregularny paseczek na pleckach:)
Jak coś wyślę fotki:))))
Re: WROCŁAW SZCZURKI - SAMICZKA 8 TYGODNI
Dlaczego chcesz oddać Myszkę? Zostawisz mamusi jakąś córkę do towarzystwa. Twoja samiczka potrzebuje drugiego szczura
Zresztą to trochę nie w porządku, wymieniać swoją szczurzycę na młodszą i bardziej "słitaśną"...

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Mamusia i Myszka też są młodziutkie, a przeczytałam, ze mamuśka z pierwszego miotu powinna mieć zostawione jedno dziecko:)
Za parę tygodni będą wyglądały jednakowo, więc nie wazne czy młodsza:)
Za parę tygodni będą wyglądały jednakowo, więc nie wazne czy młodsza:)
Mamusia musi mieć zostawione jedno dziecko, jeśli ktoś ma tylko jednego szczura
Żeby miał towarzystwo. Twoja szczurka ma już koleżankę, więc możesz oddać wszystkie maluchy. Albo zostawić jakiegoś jako trzecią szczurkę
Nie wyobrażam sobie oddać szczurki, do której już się przywiązałam i zostawić sobie młodszą zamiast niej.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
nie musisz koniecznie zatrzymywać malucha dla matki, to nie jest jakiś wymóg. może zostać ze swoją wczesniejszą koleżanką. no ale to już Twoja decyzja, jesli chcesz oddać tę starszą szczurcię, chociaz to trochę dziwne 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
czemu dziwne, oddam tylko w dobre ręce, są prawie identyczne:) z mamusią
no bo ludzie zwykle się przywiązują do zwierzaka który był wcześniej i nie oddają go jak mu przybędą młode, dlatego dziwne
no ale najwyraźniej nie wszyscy się przywiązują 

ze mną: leszek, kendrick
ta mysia jest z nami bardzo krótko, po tygodniu okazało sie że jedna jest w ciąży wiec:)))
gdybym wyszła z takiego założenia musiałabym zostawić całą 12 tkę, bo wszystkie bardzo lubię i są kochane
))))))
gdybym wyszła z takiego założenia musiałabym zostawić całą 12 tkę, bo wszystkie bardzo lubię i są kochane

- Szczurza_Mama89
Witam,
byłabym zainteresowana samiczką, czy oferta jest nadal aktualna? Albo masz może jakieś jej zdjęcia?
byłabym zainteresowana samiczką, czy oferta jest nadal aktualna? Albo masz może jakieś jej zdjęcia?