(( mogę dojechać do czyjegoś mieszkania, mam transporter, mogę zapłacić niewielką sumę za szczurka, musi być to samiczka, a co to rasy to by było idealnie, gdyby to bylo Dumbo, ale nie jest to aż tak ważne.
(( mogę dojechać do czyjegoś mieszkania, mam transporter, mogę zapłacić niewielką sumę za szczurka, musi być to samiczka, a co to rasy to by było idealnie, gdyby to bylo Dumbo, ale nie jest to aż tak ważne. Pozdrawiam

Moderator: Junior Moderator
 (( mogę dojechać do czyjegoś mieszkania, mam transporter, mogę zapłacić niewielką sumę za szczurka, musi być to samiczka, a co to rasy to by było idealnie, gdyby to bylo Dumbo, ale nie jest to aż tak ważne.
 Jedynie odmiany: uszne (dumbo, standard), sierstne (tu cała masa, w tym standard, rex, velveteen), kolorystyczne, oczne (standard, czyli czarne, rubinowe, mieszane, brązowe itd. itp.).
 Jedynie odmiany: uszne (dumbo, standard), sierstne (tu cała masa, w tym standard, rex, velveteen), kolorystyczne, oczne (standard, czyli czarne, rubinowe, mieszane, brązowe itd. itp.). śliczne maluchy, ale ponad 100 km od Legnicy.. Niestety przeszukiwałam posty o oddaniu szczurków, ale nie ma kompletnie nikogo z Legnicy i pobliskiej okolicy
 śliczne maluchy, ale ponad 100 km od Legnicy.. Niestety przeszukiwałam posty o oddaniu szczurków, ale nie ma kompletnie nikogo z Legnicy i pobliskiej okolicy  ( Malutka na razie mi siedzi na ramieniu, ale niestety szczurki to szczurki i muszą być dwa. Moja mała jest młoda i bardzo spokojna, więc myślę, że z oswojeniem towarzyszki nie będzie problemu..
( Malutka na razie mi siedzi na ramieniu, ale niestety szczurki to szczurki i muszą być dwa. Moja mała jest młoda i bardzo spokojna, więc myślę, że z oswojeniem towarzyszki nie będzie problemu..  ) Dziękuję za zaangażowanie i pozdrawiam!
) Dziękuję za zaangażowanie i pozdrawiam! 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=34458
 http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=34458 

)) wielkie dzięki!
)) wielkie dzięki!  to się dogadamy na priv
 to się dogadamy na priv