Dziś fotostory dla nie lubiących czytać
Fuzia no dajże spokój, .. no bo się w sobie zamknę i .. i .. zarumieniłam się ale tylko na momencik

ale dziękuję za komplement.
Lalki wymiziane od wszystkich i to dwa razy chociaż były jak zwykle mało grzeczne ale o tym kiedyś tam .. Bardzo dziękujemy

Entereen prosimy na ambicje tak nie wjeżdżać bo ja to uparte i honorowe bydle z dumą " nie rusz" jak stąd do Texasu

i to źle wpływa na morale w domu !
ale MASZ i gap się z chłopakami .. no no jakby takie chłopy w domu mieszkały to ho ho ! Lalunie by z hamaka nie wychodziły przez godzinę, żeby dobrze wyglądać - taaakiee pranie by było z namaczaniem i pervolem ..
Glutuś i Jej hece

I tu chwila wyjaśnienia ..
Dziewczyny dostały jogurt malinowy .. to ulubiony jogurt Glutaminian .. nie chciała się dzielić z lalkami, więc capnęła całą miskę i zaniosła do klatki aby w spokoju skonsumować swoje danie nr.2 ( zaraz po suszonych bananach i orzechach wszelakich). Reszta była tak zbulwersowana iż zareagowała z opóźnieniem tak mocnym że kiedy przybiegły się wykłócić o swoje - jogurt w misce .. wyparował był

Chmurka klasycznie " na śpiocha " - jest w tym the best

To fota z cyklu :
" Mój ogonku gdzie byłeś? .. tak dawno Cię nie widziałam "
Buka - kierowniczka zamieszania !
bo ja rozrabiać to z godnością ..
z godnością .. ale zeby nie było na Ciebie !

A teraz dwa zdjęcia specjalnie dla Nietoper

zeby jednak przyjechała na tą kawę i zobaczyła jaki mam PLAGIAT w domu
Cthulhu na koniec ale jakże uroczo
" Czy tak wygląda wiosna? "
"Ja tylko robiłam to samo co One .."
I oto historia Tajemnicy Największej, a wszystko przez kradzionego kurczaka .. Był tak dobry ze niebo w gębie i NIC ale to NIC nie miało znaczenia ... tym sposobem możecie podziwiać ... UWAGA .. tadam ! białą łatkę w kształcie odwróconej Ameryki Południowej na czarnym diable

" daj daj , proszę daj , nie zabieraj - jestem taka grzeczna i tak mała no dawaj!'

Żałuję że w tedy nie mogłam tego nakręcić a łzy mi ze śmiechu leciały i jeszcze cykałam foty ! Kosmos jakiś
Do następnego Kochani