Zaadoptuje białą samiczkę z czerwonymi oczami !

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Oliwia115

Zaadoptuje białą samiczkę z czerwonymi oczami !

Post autor: Oliwia115 »

Zaoferowałam pomoc w sprawie szczurków , (wystarczy do mnie napisać i coś doradzę) i dostałam zgłoszenie w sprawie wszołów , samiczka będzie niedługo leczona , opisałam co to za robaki i dowiedziałam się że mała jest sama . Więc doradziłam adopcję zamiast kupna koleżanki dla małej (jak pozbędzie się wszołów) Szczurka ma być biała z czerwonymi oczami tak powiedział właściciel szczurci . Wiek obojętny i pochodzenie szczurka tak samo . jest zgoda na podpisanie umowy adopcyjnej . Właściciel mieszka w Rzeszowie ale niestety ma zbyt małą klatkę :-[ Chyba ma zamiar ją zmienić , więc poszukujemy szczurki w okolicach Rzeszowa ;)
iku

Re: Zaadoptuje białą samiczkę z czerwonymi oczami !

Post autor: iku »

szukać ogłoszeń, szukać :) a najlepiej jakby chętny zarejestrował się tutaj sam, "na ślepo" mało kto odda szczura
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: Zaadoptuje białą samiczkę z czerwonymi oczami !

Post autor: smeg »

Napisz do Infanty, ona ma samiczki albinoski uratowane z laboratorium. Albo najlepiej niech potencjalny właściciel sam napisze, ja np. nikomu nie oddaję szczurów "przez pośredników" ;)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”