[Ściółka] Żwirek do dużej klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Ściółka] Żwirek do dużej klatki
Ja teraz wsypałam Benka i mnie wkurzał,bo baby moje rozwalają jedzenie po klatce i wszystko się obkleja.Ale wpadłam na pomysł i na warstwe Benka nasypałam cieńką warstwe Cat's Dream i teraz jest ok.Co ważne Benek dobrze chłonie i nie śmierdzi.Zmieniam ogonom raz w tyg.

Moje "szczochy" kochane:
[*]Mysza,Mućka,Czarnula

[*]Mysza,Mućka,Czarnula

jak do tej pory sypałam:
pinio.
cats best.
cats best nature gold.
próbowałam też z ręcznikami papierowymi + kuwetami. porażka totalna.
nadal nie wiem co sypać, żeby pochłaniało te zapachy ..

pinio.
cats best.
cats best nature gold.
próbowałam też z ręcznikami papierowymi + kuwetami. porażka totalna.
nadal nie wiem co sypać, żeby pochłaniało te zapachy ..
Benka. U mnie tylko to zatrzymuje smród.

A ja sypie Pinio i zmienam raz w tyg(co 2 dni wybieram z kącika) i  nie śmierdzi.Ale fakt Benek jest dobry tylko mnie wkurzało,że on taki drobny i jedzenie sie oblepiało więc sypałam trochę Benka i trochę Pinio.Teraz już tylko Pinio.

Moje "szczochy" kochane:
[*]Mysza,Mućka,Czarnula

[*]Mysza,Mućka,Czarnula

benka, ale którego? 
bo chcę zamówienie zrobić na żwirek i jedzenie.

ja miałam taki bezzapachowy http://swiatkarm.pl/p,certech_zwirek_be ... 86,77.htmlklauduska pisze:benka, ale którego?
Moje "szczochy" kochane:
[*]Mysza,Mućka,Czarnula

[*]Mysza,Mućka,Czarnula

Ten co wkleiła mietła jest najtańszy i jest w porządku. Jest jeszcze drobnoziarnisty bez i zapachowy oraz gruboziarnisty bez i zapachowy.

[żwirek] Korzystaliście ?? (60L = 40zł)
Witam,
Interesuje mnie to, czy korzystaliście z tego żwirku? oraz ew. jak on się przyjmuje u szczurasków? oferta wygląda na interesującą...
http://allegro.pl/zwirek-drewniany-dla- ... 58842.html

Interesuje mnie to, czy korzystaliście z tego żwirku? oraz ew. jak on się przyjmuje u szczurasków? oferta wygląda na interesującą...
http://allegro.pl/zwirek-drewniany-dla- ... 58842.html
Re: [żwirek] Korzystaliście ?? (60L = 40zł)
Jest to ściółka: http://www.grupa-orzel.pl/index.php?pl_podsciolka,4 - stacjonarnie nawet 30 zł

ja zamówiłam ten żwirek  ot tak na spróbowanie, gdy zobaczyłam nową cenę Pinia (kiedyś było 70zł za 70l a teraz za to samo płacimy 90zł   ) w każdym bądź razie jeszcze go nie używałam ale na dniach czeka mnie sprzątanie klatki to się wszystko okaże
  ) w każdym bądź razie jeszcze go nie używałam ale na dniach czeka mnie sprzątanie klatki to się wszystko okaże   wizualnie trochę się różni i od Pinia i od tego co jest na zdjęciu
  wizualnie trochę się różni i od Pinia i od tego co jest na zdjęciu   granulki nie są aż tak kształtne i są ciemniejsze ale nie znacznie. ale myślę że to żadnego znaczenia nie będzie miało na użytkowanie. zobaczymy jak z pochłanianiem i wydajnością. jak wypróbuję to jeszcze się odezwę
  granulki nie są aż tak kształtne i są ciemniejsze ale nie znacznie. ale myślę że to żadnego znaczenia nie będzie miało na użytkowanie. zobaczymy jak z pochłanianiem i wydajnością. jak wypróbuję to jeszcze się odezwę  

) w każdym bądź razie jeszcze go nie używałam ale na dniach czeka mnie sprzątanie klatki to się wszystko okaże
  ) w każdym bądź razie jeszcze go nie używałam ale na dniach czeka mnie sprzątanie klatki to się wszystko okaże   wizualnie trochę się różni i od Pinia i od tego co jest na zdjęciu
  wizualnie trochę się różni i od Pinia i od tego co jest na zdjęciu   granulki nie są aż tak kształtne i są ciemniejsze ale nie znacznie. ale myślę że to żadnego znaczenia nie będzie miało na użytkowanie. zobaczymy jak z pochłanianiem i wydajnością. jak wypróbuję to jeszcze się odezwę
  granulki nie są aż tak kształtne i są ciemniejsze ale nie znacznie. ale myślę że to żadnego znaczenia nie będzie miało na użytkowanie. zobaczymy jak z pochłanianiem i wydajnością. jak wypróbuję to jeszcze się odezwę  

za TM: Lusia Becia Alfa Pinki Szara
a jak pachnie ?

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
 Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku Re: [żwirek] Korzystaliście ?? (60L = 40zł)
Kupiłam ze dwa razy i było ok, chłonie dobrze, zapach nieco żywiczny, ale szybko wietrzeje. Wydaje mi się, że czasem trafiała się granulka o nieco ostrzejszej krawędzi.

Ja się skusiłem i w sumie powiem szczerze, że nie żałuję. Szczury nie prychają, nie rozdrabnia się tak szybko, chłonie ok, a zapach mi się podoba i szczurkom nie przeszkadza.
Wydaje mi się, że warto przynajmniej spróbować.

Wydaje mi się, że warto przynajmniej spróbować.
a więc jesteśmy dwa dni po sprzątaniu klatki a żwirek nawet się jeszcze nie rozpadł tam gdzie siusiają   zapachów nie ma więc te także nieźle chłonie. ja zapachu żywicznego nie wyczułam.  za taką cenę żwirek oceniam celująco
  zapachów nie ma więc te także nieźle chłonie. ja zapachu żywicznego nie wyczułam.  za taką cenę żwirek oceniam celująco  

zapachów nie ma więc te także nieźle chłonie. ja zapachu żywicznego nie wyczułam.  za taką cenę żwirek oceniam celująco

za TM: Lusia Becia Alfa Pinki Szara
w życiu bym nie oceniła żwirku po 2. dniach od sprzątania na celująco.. 
granulat, który ja używam [Tima Natur] można ocenić na bdb, bo nie śmierdzi po 3 tyg od sprzątania, nie pyli itd.

granulat, który ja używam [Tima Natur] można ocenić na bdb, bo nie śmierdzi po 3 tyg od sprzątania, nie pyli itd.