NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: NIETOPERENDING STORY

Post autor: klimejszyn »

Nietoperku, może sobie stresową porfirynkę na uszka przeniosły, myjąc się ?
moje labiki często miały taki uszka przybrudzone, od porfiryny właśnie.

trzymam kciuki, coby to jednak fałszywy alarm był (tak jak i u mnie, kiedy samice pouciekały i byłam pewna, że Zorka jest w ciąży) .
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

A więc tak,świerzba nie mamy,ale za to od kilku minut jest nas o jedną kluskę więcej... ::) Jedna z dziewczynek jednak była z brzuszkiem...
Nagle zobaczyłam w sputniku,na samej górze klatki pięć dziewczynek i jedną małą glizdkę... :-X A to chyba nie koniec porodu,bo coś tam jeszcze czuć pod palcami w jej brzuszku,chyba jeszcze jeden klusek,więcej raczej nie,bo brzuszek bardzo mały.Cholewcia...
Oddzieliłam ją od razu,ale strasznie się stresuje nowym miejscem.
Jutro trzeba będzie uśpić maluchy... :-[
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Nietoperrr...
Kontakt:

Kluski były tylko dwie.Już uśpione...Ale przecież nie mogłam inaczej... :-[ Taki chów wsobny...
Ale i tam mi źle jakoś tak,ciężko na serduchu...Łezki mi leciały u weta... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Nietoperku postąpiłaś słusznie, wiem jaka to musiała być ciężka decyzja.
I gratuluje doszczurzenia, Tosia jest przecudna a miodowe panienki to takie moje czerwonookie rude marzenie :(
Obrazek
Blanny

Post autor: Blanny »

Nietoperku :( Gosia ma rację, tak trzeba było postąpić, chociaż była to okropnie trudna i bolesna decyzja... :( Jesteśmy z Tobą, pamiętaj.
Jak mają się rudaski i Tosia?
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
IHime

Post autor: IHime »

Nietoperku, rozumiem aż za dobrze. :( Podjęłaś słuszną decyzję.
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

na poprawe humoru :)

Obrazek
Obrazek
Blanny

Wiem, że to niezbyt dobre miejsce i czas, ale... umarłam, leżę i kwiczę ze śmiechu. Nie chcę nawet wiedzieć, skąd wytrzasnęłeś taką fotę, ale pasuje idealnie, na poprawę humoru Nietoperkowi. :D

jestem chłopczyk :) jordan
Moje koszmary <3
Nietoperrr...
Kontakt:

AAAAA!!!Zesrałam się ze śmiechu!!! :D :D :D Dzięki za szczoteczkowe głaski dla smutnego Nietoperka! :D Od razu nastrój się poprawił ;)

Rudaski mają się super,wariują z Tośką jak oszalałe,pochłaniają tonę karmy dziennie - jedzą więcej,niż całe moje samcze stado... ::) Trzy z nich mają już domki,zostaje Duszka...Moja szara myszka kochana...Ale przecież nie mogę jej zostawić... :-[
Natomiast Tośka to szczur na speedzie,latający szczur,skokami z prędkością światła pokonuje odległości nieziemskie... ::) I zawsze ląduje na mnie w najmniej oczekiwanym momencie,wbijając się wszystkimi pazurami i całym swoimczarno-dupnym jestestwem w moją skórę... :-X
Czekam ze sterylką na powrót męża,bo teraz wyjechał.Najprawdopodobniej zamieszka z jednym z chłopaków,chyba z Rademenesem,bo taki bidulek sam w swoim wieku,nie ma z kim powariować.Nie wiem,czy będę łączyła ją z całym stadem,bo jak się stado napaleńców na nią rzuci,to może mieć niewesołe życie... ;)
I ciągle czasu brakuje na fotorelację... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Co słychać u szczurasków? Upominam się o fotki! ;)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Blanny

Jordan, wiem, że jesteś chłopczykiem, jakoś z rozpędu napisałam w r. żeńskim, bardzo za to przepraszam... :-[

Nietoperku, ja także dopominam się o fotki! :D Może faktycznie dobry pomysł, żeby Tosia zamieszkała z Rademenesem po sterylce. A co z Duszką...? Znalazła domek?
Moje koszmary <3
Nietoperrr...
Kontakt:

Ech,fotki,fotki...Czekam na lepszą pogodę,ciut słoneczka w pokoju,żeby nie trzeba było fleszem im po oczach błyskać ;)
Tosia z Rademenesem się już poznali,pod moim czujnym okiem mieli kilka wspólnych wybiegów na łóżku (oczywiście wczesniej upewniałam się,czy oby nie ma rujki ;) ) Bardzo sobie przypadli do gustu.Były gonitwy,było iskanko,jedynie w momentach,kiedy Rademenesowi chętki uderzały,musiałam ich rozdzielać.W zasadzie decyzja,że to właśnie on mógłby być jej towarzyszem w przyszłości wynikła z samego Rademenesa.Ostatnio stado przegania go okropnie,bo strasznie mocno uprzykrza im odpoczynek... ::) Moje chłopaki to już stateczni panowie,nie w głowach im skoki i dzikie zabawy.Natomiast ta czarna dupka nie daje im żyć... :D
No i obrywa...Od każdego oprócz Otisa,bo Otisek mój jak tylko go widzi,kładzie się na plecy i daje po sobie skakać,iskać się,podgryzać...Choć mam wrażenie,że robi to bardziej dla świętego spokoju ;)
Tosia powinna ciut zmniejszyć Rademenesowy głód młodzieńczych wariacji.
A Duszka...Duszka nie ma domku jeszcze. :-\ Ciut za mało czasu mam chyba na pisanie w temacie adopcyjnym...Na razie dotrzymuje towarzystwa Tośce.

Natomiast jutro,proszę państwa,zagości u nas dwójka słodkich braci z Sun Rats :)
Po ostatnich wydarzeniach,po tylu pożegnaniach,pocieszam się nowym narybkiem :D Ciut stado odmłodnieje.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
ania2832

Post autor: ania2832 »

Tak, Tak! :D
Wiedziałam że prędzej czy później 6 szczurów to będzie za mało ;D A teraz 8... pomarzyć se moge, i co najwyżej fotki pooglądać ot co! ::) Wymiziaj Tośke :-*
, Cyna, Soda Nafta [*]
Blanny

O, to czekamy na pierwsze fotki nowego nabytku. :D
Przykro, że Duszka jeszcze domku nie znalazła... Oby go szybko znalazła... Chyba, że zostanie z Tobą jednak. ;D
Czyli Tosia i Rademenes się polubili, wszystko na dobrej drodze, by Radek miał nową towarzyszkę zabaw i hulajek. :)
Moje koszmary <3
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Czekam niecierpliwie na fotki słonecznych panów i reszty stadka. ;) Wymiziaj porządnie każdy pysio. :-*
Duszka jest taka śliczna, że sama bym ją chętnie przygarnęła! :D Oby znalazła dobry domek. :) (Że też Twój mąż jeszcze się nie ugiął pod jej urokiem. ::) ;))
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”