Wrocław pomóżcie:(
Moderator: Junior Moderator
Re: Wrocław pomóżcie:(
Jak będzie fikuśny chłopiec, to my damy nawet DS 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Tak są we Wrocławiu. Chciałabym je dzisiaj odebrać od Moniki, ale mi nie odpisała jeszcze. Iguta87 zabiera je ode mnie w niedzielę do siebie. Pewnie by się ucieszyła gdybyś wzięła pare maluchów. Dać Ci więc znać jak mi coś odpisze?papala pisze:Mogę dać dt 3 pierdołom, szczurki są we Wrocławiu? Nie mam czasu czytać teraz całego wątku, jeśli to bardzo, bardzo pilne to mogę brać nawet dzisiaj po zajęciach.
Bardzo bym się ucieszyła;)
To czekam na informacje czy odebrałaś szczurki i jak się dogadałyście;)
Kameliowa, niestety to są same samiczki;/
Będę też łapać Monikę na gg.
To czekam na informacje czy odebrałaś szczurki i jak się dogadałyście;)
Kameliowa, niestety to są same samiczki;/
Będę też łapać Monikę na gg.
Dziewczyny:
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
ktoś będzie jechał prze Kraków
?

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

buuuu. samiczki to niestety nie.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Hej, dziewczynki są u mnie. Biała i beżynka straaasznie malutkie, jeden miał przycięty ogon, czarnuszek został przez panią Monikę przytuczony troszkę. Papala wzięła 4 szczurki. U mnie zostały te co widać na zdjęciach. Maluchy rozsypują całą karmę i gerberka też nie zjadły. Pewnie się zestresowały.

Sorki za wielkość zdjęć, ale coś się pozmieniało na imageshacku i nie mogę znaleźć miniatur.

Sorki za wielkość zdjęć, ale coś się pozmieniało na imageshacku i nie mogę znaleźć miniatur.
- zabastudencka

zwiedzanie kanapy

miodek

nosek

i znowu razem

przepraszam za tak niewyraźne zdjęcia ale musiałam się pochwalić ślicznotkami:)
- zabastudencka
wydaje mi się, że jedna jest miodowo biała a nie beżowo biała czy się mylę? jest maciupinka... jej siostrzyczka na zdjęciach do wzięcia też:) szczurki tak do rąk, ludzi przyzwyczajone, że nie wiedziałam którego wybrać i to było straszne..wzięłam 2 zamiast 1 i się jeszcze zastanawiam, czy nie będę musiała oddać jednej - miodowo białej
wzięłam dwie, bo razem się lepiej będą trzymać (mam jeszcze dwie starsze) i chce bardzo itd ale życie czasem jest zbyt brutalne i nie można mieć wszystkiego;/

-
Cieszę się,że tak pomogliście! Czy jeszcze jakieś szczuraski zostały? Z jednej strony ja nie lubię szczurów i jakoś mnie przerażają,ale z drugiej strony cieszę się,że są tacy zakręceni ludzie tak jak my na punkcie szynszyli.
Pozdrawiam Was buziaki za pomoc:*
Pozdrawiam Was buziaki za pomoc:*
Szczerze mówiąc to nie wiem. Wczoraj wzięłam 7, z czego 4 wzięła Papala, a 3 bierze Iguta87 w niedziele ode mnie. Podobno jeszcze jakiś jeden miał iść do Moniki koleżanki tak mi powiedziała. Nie wiem, ile ich w końcu było. A i Monika mówiła, że są z różnych domków itd. Jednak w pierwszym poście jest napisane, że było ' pięć dziewczynek i pięciu chłopców', więc nie wiem skąd się wzieło 7 dziewczynek 

- zabastudencka
tak, 'koleżanka' Moniki - dziewczyna z wegedzieciak - też forum wzięła 4 łysolki - siostrzyczki mojego noska na zdjęciach. Wszystkie są kochane i o dziwo mega spokojne:O Dziewczyna ta nie ma teraz szczurów, ale dwa raczej sobie wybierze, bo by chciała, możliwe, że dwa będą do adopcji... prawdopodobnie widzę się z nią w pon to spytam dokładnie. Łącznie było ok 13 szczurek, Monika ma koleżankę pracującą w opiece społecznej i co chwila znosi jej te pokrzywdzone szczurki, a ona nie ma serca odmawiać..Co prawda ma duży dom więc i warunki, tylko właśnie te dzieci niepełnosprawne... Ale maluchy są naprawdę towarzyskie 

Mam to samo podejrzenie co do niektórych..Są chudziutkie ale mają okrągłe brzuszki. Może daj im vibovitu chociaż? Albinosek i kapturek u mnie też marne, oczka mają takie zaspane ciągle, ale wariują. I też dają się miziać, a nawet się tego domagają! Jestem w szoku, że dziewuszki takie miziaste! Żeby się tylko nie okazało, że maluchy w drodze:/
łobuzują: Kaśka, Miszka, Emilka, Furia, Adelka, Łatka, Floyd, Julian, Johny
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż
- zabastudencka
moje też takie miziaste... właśnie mam pytanie - mój łysolek jak podsypia/drzemie/stoi zmęczony to hm kiwa głową na boki lub całym przodem przechyla sie troszkę na bok i z powrotem do pionu, na bok i do pionu i tak kilka razy.... to jest normalne???? czy do lekarza? Monika mówiła, że o wiele bardziej jeszcze były zabiedzone....:O
Mi się zawsze wydawało, że jak się przechyla, ma zaburzoną koordynacje itd. to są jakieś zaburzenia neurologiczne..