A teraz dzisiejsze odwracanie uwagi moich łotrów od puszka maluszka i tak wyszło ..

I na koniec Glutaminian wypatrujące wiosny

Moderator: Junior Moderator

zakochałam się <3
 zakochałam się <3

ale co brała coś do pycha to patrzyła się na mnie " Nooo zobacz, przecież się zmarnuje .. trzeba zabrać żeby się nie zmarnowało. No przecież nie wyrzucisz .."
 ale co brała coś do pycha to patrzyła się na mnie " Nooo zobacz, przecież się zmarnuje .. trzeba zabrać żeby się nie zmarnowało. No przecież nie wyrzucisz .."

Prześliczności po prostu.
 Prześliczności po prostu. 
 Jak z jakiegoś żurnala.
 Jak z jakiegoś żurnala. 

Bardzo oryginalne!
 Bardzo oryginalne!  Wymiziaj całe stadko.
 Wymiziaj całe stadko. 
 ( ogonom chyba też hihi...
 ( ogonom chyba też hihi...  ); tymczasek śliczny, miło go było gościć choć przez trochę, prawda?
 ); tymczasek śliczny, miło go było gościć choć przez trochę, prawda? 

dzięki za poprawienie humorku
 dzięki za poprawienie humorku  hmmmm ja tez sie zastanawiam czy czasem nie wziac kogos ma DT bo mamy duzo miejsca
 hmmmm ja tez sie zastanawiam czy czasem nie wziac kogos ma DT bo mamy duzo miejsca  ale czasu troche mniej
 ale czasu troche mniej   chociaz moja mama tak sie zakochala w ogonkach ze dzisiaj nawet u veta ze mna byla
  chociaz moja mama tak sie zakochala w ogonkach ze dzisiaj nawet u veta ze mna byla 
 moje paskudy na wolnosci tak biegaja ze nie ma szansy zrobic im "normalnego" zdjecia. Fakt faktem nie mam tez zbyt dobrego aparatu
 moje paskudy na wolnosci tak biegaja ze nie ma szansy zrobic im "normalnego" zdjecia. Fakt faktem nie mam tez zbyt dobrego aparatu  
 Cthulhu ma rurę z polarku i widać ze to jest Jej miejsce, ale to przecież normalne że Jej jest lepiej w "podmroku"
 Cthulhu ma rurę z polarku i widać ze to jest Jej miejsce, ale to przecież normalne że Jej jest lepiej w "podmroku"  Za to Buka usiłuje stać na straży każdego piętra .. chyba ją to w pierwszej chwili lekko przerosło hihi .. Stanowisko zobowiązuje, dlatego Buka jako szefowa zamiast spać to poleguje co chwilę zmieniając strażnicę...
 Za to Buka usiłuje stać na straży każdego piętra .. chyba ją to w pierwszej chwili lekko przerosło hihi .. Stanowisko zobowiązuje, dlatego Buka jako szefowa zamiast spać to poleguje co chwilę zmieniając strażnicę...  
  Może wygląda za słońcem bo już tęskni za zapachem wiosny i mleczy i koniczynki ... czyli jednak wiosna idzie !
 Może wygląda za słońcem bo już tęskni za zapachem wiosny i mleczy i koniczynki ... czyli jednak wiosna idzie !  
  imiona same przychodzą .. ale nigdy od razu, więc nawet się nie spinam na nazywanie zwierząt przed przyjazdem bo i tak coś bardziej pasuje jak się je pozna. A Glutaminian sama sobie wybrała, można o tym przeczytać gdzieś wcześniej
  imiona same przychodzą .. ale nigdy od razu, więc nawet się nie spinam na nazywanie zwierząt przed przyjazdem bo i tak coś bardziej pasuje jak się je pozna. A Glutaminian sama sobie wybrała, można o tym przeczytać gdzieś wcześniej  

Ja nie wiem moje Stare Dziecko też gimnazjalista ale jakoś tyle się nie uczy - muszę Go sprawdzić !
   Ja nie wiem moje Stare Dziecko też gimnazjalista ale jakoś tyle się nie uczy - muszę Go sprawdzić !