Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Wydaje mi się, że ta klatka nie jest taka mała. ;> wysokość- 57cm szerokość (na samum dole)- 21cm szerokość (wyżej)- 26cm długość- 44cm
Nie wiem dokładnie ile ma ta klatka po króliku, ale jest gdzieś 2 razy szersza od tej i 3x dłuższa. ;>
Najbardziej niebezpieczną bronią w arsenale homo sapiens jest widelec.
Howard Lyman
Żaden wymiar nie powinien być mniejszy niż 40 cm, żeby szczur mógł się swobodnie poruszać. W 21-26 cm będzie miał problem, żeby się obrócić razem z ogonem. Poza tym dziwny kształt dachu sprawia, że klatka ma dużo mniejszą objętość niż mogłaby mieć przy takiej samej wysokości z prostym dachem. Zresztą na zdjęciach widać, że jest już dość zniszczona, więc nie byłoby mi jej żal Nie chciałoby mi się bawić w łączenie z inną, bo to bardzo utrudnia sprzątanie.
Klatka po króliku z kolei może mieć za duże odstępy pomiędzy prętami, więc szczurki mogą z niej wychodzić.
Ona była cała biała, ale ja chciałam żeby była srebrna i trochę nie wyszło... Ate jest aktualnie wielkości myszki i przez najbliższy miesiąc powinna czuć się swobodnie w tej klatce (za miesiąc będzie nowy ogonek) :> A klatkę po króliku da się osiatkować.
Howard Lyman
Oj nie zdziw się jak za dwa tygodnie będzie jednak 3 razy większa
Szczurki rosną baardzo szybko, miejmy nadzieję, że Ate pod koniec miesiąca się będzie mieściła w kuwecie tej klatki
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
Od miesięcy mam wszystko zaplanowane. Jednak plany się pokrzyżowały, kiedy dostałam Ate- miałam adoptować 2 szczurki, a teraz mogę tylko 1. Trochę martwi mnie to, że Ate jest ze sklepu zoologicznego....
Howard Lyman