Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dla Maluszka (*) Dołączył(a) do drugiej Fasolki...
No ta pani za kierownicą jest PIĘKNA Łysa z zarośniętym tyłeczkiem, hehe
Fasolki ślicznie fasolkowate...
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
jak jutro nie bede skonana tak jak dzisiaj to wkleje fasolkowa sesję:) starszy miot juz pełza i lada dzien otworzy oczy:) same dumbo czarnucho rexy no dwa sa niebieso-piaskowe:) drugi młodszy miot dosc ciekawy - jasne przewazaja i juz wem ze beda miały jasne znaczenia na pyszczkach (chłopcy) bo dziewczynki jednolite:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
no i jakby wszystkiego było mało Muszka uszkodziła sobie łapkę;( ma 2 razy wieksza i obolałą po drugiej sesji Altacetu mam wrazenie ze jest ciut mniejsza, ale przez ten wypadek Mucha musi siedziec z mamą i dziecmi - wszystkie 2 niskie klatki mam zajete i jak tylko jakis dzidzius pełznie do Muchy to to zwiewa jak przed ogniem nawet próbuje sie na kratach wieszac i krzyczeć "wypuśćcie mnie stad!"
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
dzieki;) nie trzeba Czarna idzie do duzej jak tylko pełzaki bardziej sie ogarną:) sadze ze za max tydzien i wtedy młodszy miot zajmie wieksza:) tylko jak je zobaczysz nie zabierz mi wszystkich:D
mam aparat i nawet kilka fajnych zdjec tylko brak czasu i weny zeby je zgrac:( zreszta musze im porobic kazdej osobno i dac ogloszenie adopcyjne:)
Unipaks dziekujemy łpaka Muszki ma juz sie lepiej w sumie miała 6 x 40 min sesje Altacetu:) Juz nawet na wybiegu próbuje sie wspinac;)
Kret ostatnio zrobił sie dziwny - ma jakis fetysz na punkcie twarzy co lata to kazdemu sie na ramie wspina i do twarzy dobiera, ciagnie za skóre i się cieszy:)