Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
figoifagot

Re: Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!

Post autor: figoifagot »

Komplecik żółto-czarny już zarezerwowany.
akzi pisze:chciala bym sam domek :(
Malinowa pisze:[
Zainteresowana jestem i bede cały czas, bo te mebelki sa naprawde cudne ;D
Co do koloru to nawet te żółto - czarne są super i by mi pasowały, ale potrzebowałabym tylko hamaczek i tunel. Ale nie wiem czy jest taka możliwość rozdzielenia kompletu ?
Jakby co bede czekać na wiadomość na pw.
Dziewczyny, a możemy umówić się tak, że jak uszyję ten jeszcze jeden z dwóch zaległych komplecików to hamakodomek poleci do akzi, a hamak i tunel do Malinowej? Tylko nie wiem, czy kolorystyka będzie Wam odpowiadać, będę dość "słoneczne" bo 3-kolorowe tj. żółto-pomarańczowo-czerwone. Postaram się je uszyć w tym tygodniu, może się spodobają.
Aferson pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/859/dsc03909n.jpg/ Ja to mam nadzieję, że będzie powtórka z tej kolorystyki. :)
Aferson, dla Ciebie wszystko :) Przy następnym zamówieniu polaru nie zapomnę o tych kolorkach :)
Rajuna pisze:A u nas szczuraki zachwycone, gąbka ze środka lata, tunel ma wygryzioną dziurę, tylko hamak jakoś nieuszkodzony na razie ::) Ale i tak kochają spać w środku ;)
Skąd ja to znam :-\ Z gąbki już zrezygnowałam, a uważałam to za super pomysł, okazuję się jednak, że ogonki niekoniecznie moją opinię podzielają ;)
Z nami: Dyrektor, Siwy i Ciapaty
Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

figoifagot pisze:
Rajuna pisze:A u nas szczuraki zachwycone, gąbka ze środka lata, tunel ma wygryzioną dziurę, tylko hamak jakoś nieuszkodzony na razie ::) Ale i tak kochają spać w środku ;)
Skąd ja to znam :-\ Z gąbki już zrezygnowałam, a uważałam to za super pomysł, okazuję się jednak, że ogonki niekoniecznie moją opinię podzielają ;)
No właśnie...Gąbka niby fajna jako usztywnienie,ale się nie sprawdza u gryzących szczuraków... :-[ Ja też zrezygnowałam.Choć u mnie domek z gąbką wisi już jakiś rok... ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
figoifagot

Dokładanie :) mnie to ręce opadły jak zobaczyłam po tygodniu gąbkowe wióry zamiast podłogi :) I te małe dziady są tak złośliwe, że najchętniej psują to, co wymaga najwięcej pracy, hamaczki to mogą sobie wisieć i wisieć, nikt nie rusza, ale domki to co innego, trzeba wyrwać ściany ewentualnie podłogę, poszerzyć lub pomnożyć wejścia, tak aby pańcia nie miała czasu się nudzić ;)
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Dziewczyny, a próbowałyście tym takim usztywniaczem, który wygląda jak wykrochmalony materiał do haftowania krzyżykowego? Nie jest gruby, ale fajnie usztywnia.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Awatar użytkownika
Milka-sensei

Post autor: Milka-sensei »

a ja nie mogę się doczekać na przyjście "mojego" kompletu żółto-zielonego :D 8)
Awatar użytkownika
Milka-sensei

moja skleroza nie zna granic... zapomniałam dopisać do poprzedniego postu pytanko, które zadała mi koleżanka, jak jej pokazałam co sobie zamówiłam dla szczurków ;]

kol.: Czy dałoby radę zamówić hamak, tunel i jakiś domek, w większym rozmiarze?

dodam, że koleżanka posiada fredzię :) dlatego te szczurze rozmiary są za małe dla jej pupilka, a też jej się spodobały te Twoje kompleciki :)
Awatar użytkownika
figoifagot

Rajuna fajny pomysł z tym usztywniaczem, ale moja maszyna ledwo daje radę z miękką gąbką, przy tym materiale pewnie kompletnie by zgłupiała. Rany, jak ja bym chciała mieć maszynę z prawdziwego zdarzenia, taką która nie robi fochów...
Milka, komplecik powinien być u Ciebie dzisiaj :) I poszło PW.
Awatar użytkownika
akzi

Post autor: akzi »

figoifagot pisze:Komplecik żółto-czarny już zarezerwowany.
akzi pisze: Dziewczyny, a możemy umówić się tak, że jak uszyję ten jeszcze jeden z dwóch zaległych komplecików to hamakodomek poleci do akzi, a hamak i tunel do Malinowej? Tylko nie wiem, czy kolorystyka będzie Wam odpowiadać, będę dość "słoneczne" bo 3-kolorowe tj. żółto-pomarańczowo-czerwone. Postaram się je uszyć w tym tygodniu, może się spodobają.

mi pasuje jak najbardziej !
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Awatar użytkownika
figoifagot

Oj, to super! Na dniach prześlę zdjęcie domku :)
Awatar użytkownika
Milka-sensei

o godzinie 10:43 miałam pobudkę... dzwonek do drzwi... już wstaje z myślą "zabicia"... patrzę przez judasza a tu pan z paczuszką :D uszczęśliwiłam się bardzo na widok owego pana :D odebrałam paczuszkę i ziup - rozpakowuje wszystko xD komplecik uroczy, świetnie uszyty, wszystko ok, a ten sputniko-dynio-hamako-domek zrobił furorę xD jest genialny :D mój TŻ poszedł właśnie po karabinki i jakiś łańcuszek, żebyśmy mogli to jeszcze dzisiaj zawiesić :D tego jest tyle, że nie zmieści mi się to wszystko na raz do klatki ;)
Awatar użytkownika
figoifagot

Milka, pobudka o 10:43?!?! Też tak chcę :)
I cieszę się, że wszystko na żywo się spodobało :) mam nadzieję, że ciurki też się ucieszą.
I dziękuję jeszcze raz!
Malinowa

Post autor: Malinowa »

figoifago Mi również pasuje :) Tylo czy tunelik mógłby mieć koło 30 cm długości, bo nie wiem czy z innymi zabawkami mi się w klatce pomieści :P Jesli to problem, niech będzie standardowe 40 cm :)
Awatar użytkownika
figoifagot

No to świetnie :) Długość tunelu wedle życzenia :) Napisz mi proszę jeszcze jakie wymiary ma mieć hamaczek, tak aby pasował do klatki.
Malinowa

Post autor: Malinowa »

Hamaczek 35x35, a tunel 15 cm średnicy i 35cm długości, żeby te grubasy się pomieściły :) i nie biły o miejsce 8)
Awatar użytkownika
figoifagot

Z hamaczkiem nie ma problemu, na tunel o tej średnicy może nie wystarczyć materiału, przy takiej średnicy będzie ciut krótszy, ok. 32-33 cm, będzie ok?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hamaki, domki i inne”