Szalone szczuropatwy - nowa nadzieja.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Lusia

Re: Szalone szczuropatwy

Post autor: Lusia »

fajna zabawa z bilami ;] heheh
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]
Obrazek
Annika

Post autor: Annika »

Dokładnie :) To była sesja pt: : "szczury lecą w kulki" :D
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Post autor: Chyna »

Obrazek
Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://img62.imageshack.us/i/pict0086nc.jpg/
manianera pisze: Miki mi moją Stefankę przypomina, a wiadomo - szczur podobny do mojego zawsze najpiękniejszy ;
Co Ty powiesz manianera ? Ja akurat znajduję w Miki duże podobieństwo do naszej Dżumy! ;) :D

http://yfrog.com/45bilardoweszczury015j dawaj , teraz moja kolej! ;D
http://yfrog.com/n0bilardoweszczury009j moja bila i bez kija znajdzie się tam , gdzie trzeba! :D
http://img87.imageshack.us/i/bilardoweszczury012.jpg/ ciekawe , czy z przodu minka Miki wygląda tak "migrenowo" , jak u naszej agutkowej kaptury ::)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Annika

Nie było mnie sto lat, a wracam ze złymi wieściami...wczoraj musieliśmy uśpić Mikozję. Miała wylew, tak powiedziała wetka, sprawdzałam na forum, objawy się zgadzały. Nie doszła do siebie mimo zastrzyków i było coraz gorzej, karmiłam i poiłam ja trzymając na rekach, ale chudła. Płakałam, patrząc, jak próbuje chodzić, umyć się, lub wziąć jedzenie w łapki, co chwilę się przewracała i drętwiała. Mikusia miała 2 lata...Nie mogę przestać myśleć o tym, że niepotrzebnie chciałam ją potem wyleczyć, że przeze mnie cierpiała jeszcze dłużej niż powinna...
Annika

Dwa miesiące i 10 dni po Miki, przyszła pora na Pinki...Przegrała z zapaleniem płuc. W poniedziałek zaczęła kichać, dostała witaminki, we wtorek miała ciężki oddech, więc pobiegliśmy do weta.Diagnoza: zapalenie płuc ( ale jakoś 100 % pewna nie byłam, choć objawy się zgadzały). Dostała antybiotyki i wczoraj juz widziałam poprawę, mimo ponad dwoch lat, znow byla ruchliwa, skakała po klatce i nawet wyszła na wybieg. I nie straciła dużo na wadze, dokarmialiśmy ją jak idzieliśmy, że mało jedzonka zniknęło. Byliśmy dobrej myśli, lecz dziś znaleźliśmy ją rano...już nie żyła.
Była najwspanialszym i najukochańszym szczurem na świecie, teraz nawet nie potrafię myśleć, że mogłabym mieć jakieś inne szczury, one nie były by już takie jak Pinki i Miki...Tak więc, to raczej koniec mojej szczurzej przygody.
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Numer GG: 7336498
Kontakt:

Post autor: Jay-Jay »

iedna ty moja Obrazek
Obrazek
Blanny

Post autor: Blanny »

Przykro mi z powodu Pinki... :( Nie znoszę zapalenia płuc u szczurów, tak szybko odbiera ogony, jak się je zbyt późno zdiagnozuje, źle leczy lub po prostu szczurasek jest już starszy i ma zbyt mało sił... :( :( Strasznie mi przykro, trzymaj się cieplutko. Pinki na pewno bawi się razem z Miki za TM i strzegą Cię razem z góry jako małe, szczurze aniołki.
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Post autor: Frugo_Frugo »

[*] :(
Annika

Re: Szalone szczuropatwy - nowa nadzieja

Na szczęście moje zapewnienia okazały się trudniejsze do spełnienia niż myślałam. Już po tygodniu razem z TŻ tak bardzo tęskniliśmy za szczurkami, że stwierdziliśmy, jak tylko trafi się okazja do adopcji - bierzemy. I tak oto od dwóch tygodni mieszka z nami 9-cio tygodniowa Flegma a od czterech dni jej współlokatorką jest malutka (prawie 6-tygodniowa) Furia - Niedźwiadek. Fegma jest chyba niebieska, natomiast Furia...zupełnie nie wiem, więc od razu poproszę o zidentyfikowanie, najlepiej obydwóch dziewczyn :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Blanny

Re: Szalone szczuropatwy - nowa nadzieja.

Post autor: Blanny »

Jak dla mnie to Furia jest black, tylko z jakimś znaczeniem - bo ma białe łapki, więc to nie self. Niezbyt widzę jej brzuszek, więc trudno powiedzieć dokładnie, co to. :D
Nie mniej obie dziewuszki są niesamowite urocze. Gratuluję doszczurzenia. :)
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Annika

Dziękuję :) Ech ... ile szczęścia potrafią wnieść w życie takie dwa malutkie stworzonka!
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Szczury -reaktywacja :)
Mam wrażenie, że te istotki są zdecydowanie gorsze od jakiegokolwiek nałogu.
Dlaczego- bo jeszcze nie wynaleziono na nie odpowiedniej i opatentowanej sesji odwykowej :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Annika

Trochę nowych fotek. Cieszę się jak dziecko, kiedy uda mi się wyczuć moment kiedy na sekundę staną w ruchu i pstryknąć fotkę :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Igaśka

Post autor: Igaśka »

Jakie śliczniaste ! :D Mizianko ode mnie :-*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”