Szczurki do oddania

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Spieed

Szczurki do oddania

Post autor: Spieed »

Dzień dobry wszystkim. Moje maluszki rosną szybko i powoli zbliża się czas rozstania z nimi :( chciałbyum zatrzymać wszystkie ale niestety warunki mi na to nie pozwalają :( a więc chciałem oznajmić że mam do oddania 5 rozkosznych maluchów w kolorze kremowym :) zdjęcia są do wglądu w tym temacie --- > http://szczury.org/viewtopic.php?f=30&t=35278

Jako iż zależy mi na ich losie i by trafiły do dobrego domku chciałbym je oddać osobom odpowiedzialnym i takim które traktują je z taką samą miłością jak ja. Dla informacji jestem z okolic katowic/chorzowa/bytomia i chętni z tej okolicy proszeni są o wszelki kontakt pod numerem telefonu 797-969-774 lub tutaj na PW bądź drogą mailową pod adresem krzysiu1222@o2.pl .

Mam nadzieję że znajdą się chętni którzy przygarną ich pod swoje skrzydełka.
Moje szczurki to Dexter, Hugo,Pasibrzuch,Doktorek,Dzikus,Freddy,Eddy,Chojrak
Awatar użytkownika
Fata

Re: Szczurki do oddania

Post autor: Fata »

Chętnie przygarnę samiczkę, a zastanawiam się nawet nad dwoma, ale to jeszcze muszę przemyśleć ;]
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Jeśli chcesz dla nich dobrych domków, to na forum mamy taki system, że najpierw prosimy chętnych o odpowiedzi na pytania z tego tematu: http://szczury.etenim.pl/viewtopic.php?f=163&t=33316 potem przeprowadzamy rozmowę lub wizytę (jeśli osoba chętna jest spoza Twojego miasta, to można poszukać kogoś zaufanego z forum, kto spotka się z chętnym), a potem przy przekazywaniu zwierzaka podpisujemy umowę adopcyjną, która gwarantuje nam, że jeśli szczurek zostanie umyślnie skrzywdzony, to osoba za to odpowiedzialna poniesie konsekwencje.

I nie oddawaj szczurków do domów, gdzie będą same, bo to dla nich nic dobrego :(
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Spieed

Post autor: Spieed »

3 Szczurki mnie dziś opuściły ;( Dwie samiczki przygarnął użytkownik Fata a jedną czarną samiczkę zabrala moja przyjaciółka
Moje szczurki to Dexter, Hugo,Pasibrzuch,Doktorek,Dzikus,Freddy,Eddy,Chojrak
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”