moja Mafia
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moja Mafia
mam aparat i nawet kilka fajnych zdjec tylko brak czasu i weny zeby je zgrac:( zreszta musze im porobic kazdej osobno i dac ogloszenie adopcyjne:)
Unipaks dziekujemy łpaka Muszki ma juz sie lepiej w sumie miała 6 x 40 min sesje Altacetu:) Juz nawet na wybiegu próbuje sie wspinac;)
Kret ostatnio zrobił sie dziwny - ma jakis fetysz na punkcie twarzy co lata to kazdemu sie na ramie wspina i do twarzy dobiera, ciagnie za skóre i się cieszy:)
Unipaks dziekujemy łpaka Muszki ma juz sie lepiej w sumie miała 6 x 40 min sesje Altacetu:) Juz nawet na wybiegu próbuje sie wspinac;)
Kret ostatnio zrobił sie dziwny - ma jakis fetysz na punkcie twarzy co lata to kazdemu sie na ramie wspina i do twarzy dobiera, ciagnie za skóre i się cieszy:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
- rainbowbox88
- Kontakt:
Jaaa już je chcę <3
Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994
Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Zgraj teraz! 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
nie ma mnie w domu jutro wiczorem bede;D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
zapraszam do tematu adopcyjnego:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163& ... 65#p855265
matko zrobienie tej całej bandy w sumie zajeło mi ok 3 godzin;/
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163& ... 65#p855265
matko zrobienie tej całej bandy w sumie zajeło mi ok 3 godzin;/
no proste:D
Muszkowy guz jest coraz większy:( Jak obiecałam nie operuje szczura czuje się co prawda swienie ale juz miałą 3 lub 4 operacje w ciągu pół roku;/ Do tego z kazda raną pooperacyja były problemy - 1-3 miesieczne paprające się ropnie które mimo rozcinania wółko odrastały:( Tak mi jej szkoda:(
Jak tak patrze to mam wrazenie ze szczuraski ustapuja miejsca kolejnym - jak przyszła Kret i Kamiś to kilka dni później odeszła Gadźka i Czerniaczek, teraz sa male i Muszka sie z nami żegna:(
Po czym mam poznac ze sie meczy? Przekładac ja do niskiej klatki (guz jest między przednimi łapkami i może utrudniac chodzenie)?
Jak tak patrze to mam wrazenie ze szczuraski ustapuja miejsca kolejnym - jak przyszła Kret i Kamiś to kilka dni później odeszła Gadźka i Czerniaczek, teraz sa male i Muszka sie z nami żegna:(
Po czym mam poznac ze sie meczy? Przekładac ja do niskiej klatki (guz jest między przednimi łapkami i może utrudniac chodzenie)?
Jeju, jak pięknie te oczyska kontrastują z kolorem sierści, takie duuuuuże się wydają

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
no własie ona ma taaaakie wielkie oczy:D
ostatnio cos sie źle czuła i kazałam tacie tzrymac ręke na pulsie, dzwonie do niego i pytam jak tam Mucha?
tata zagląda do niej i mówi : "moim zdaniem cos jej jest - ma wytrzeszcza"
myslałam ze padne:D
ostatnio cos sie źle czuła i kazałam tacie tzrymac ręke na pulsie, dzwonie do niego i pytam jak tam Mucha?
tata zagląda do niej i mówi : "moim zdaniem cos jej jest - ma wytrzeszcza"
myslałam ze padne:D
sylwiaj pisze: tata zagląda do niej i mówi : "moim zdaniem cos jej jest - ma wytrzeszcza"

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
ojjj tak;D mmoze dlatego ze ma takie wyłupiaste to nigdy nie pulsuje;D
Bo to nie jest szczur, tylko LEMUR 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
hahaha Mord czy jak mu tam ten z wielkimi gałami:D