[Klatka] dla 1 szczura
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Czy ta klatka jest odpowiednia?
http://img133.exs.cx/my.php?loc=img133& ... 2733jg.jpg
Czy uważacie, że taka klatka byłaby odpowiednia dla jednego szczurka?
Oczywiście, gdyby podrósł, zdjęłabym górne pięterko....
Co myślicie?
Czy uważacie, że taka klatka byłaby odpowiednia dla jednego szczurka?
Oczywiście, gdyby podrósł, zdjęłabym górne pięterko....
Co myślicie?
[Klatka] dla 1 szczura
Znam te klatki. One maja tylko 28cm głebokości, a minimum dla szczurka to 30,5
Może to sie wydawac niewiele, ale szczury sa spore + długi ogonek.
Może to sie wydawac niewiele, ale szczury sa spore + długi ogonek.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
[Klatka] dla 1 szczura
Czyli uważasz, że nie są odpowiednie? Wiadomo, że starałabym się, gdy mały/a podrośnie, kupić coś większego... Lub zrobić samej... Ale na początek ta i tak jest zła?
[Klatka] dla 1 szczura
A jakie wymiary ma ta klatka?
Zrobic cos samej? wow ja bym nie umiala

Zrobic cos samej? wow ja bym nie umiala

[Klatka] dla 1 szczura
Wydaje mi się że kupowanie jednej klatki na poczatek z potem drugiej to strata pieniędzy. Lepiej odrazu kupic lub zrobić odpowiednią. No chyba że ma sie juz taką klatkę. Ala nawet maluchy juz są bardzo ruchliwe i ciągle sie gonia i bawią w klatce.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
[Klatka] dla 1 szczura
[quote="Fiona"]Zrobic cos samej? wow ja bym nie umiala Smile[/quote]
Jak zrobie sama, to będę z siebie dumniejsza.
Wystarczy trochę sklejki, siatka i zwinna praca rączek

[Klatka] dla 1 szczura
[quote="Frank"][quote="Fiona"]Zrobic cos samej? wow ja bym nie umiala Smile[/quote]
[/quote]
oraz cierliwosc i kreatwynosc,ktorych mi brak

oraz cierliwosc i kreatwynosc,ktorych mi brak

[Klatka] dla 1 szczura
[quote="Ewqa"] Ala nawet maluchy juz są bardzo ruchliwe i ciągle sie gonia i bawią w klatce.[/quote]
aleprzeciez ona/on pisala/pisal ze ta klatka dla 1 szczura :] chyba nie bedzie gonil samego siebie?~~ a moze swoj ogonek jak pies?xD
aleprzeciez ona/on pisala/pisal ze ta klatka dla 1 szczura :] chyba nie bedzie gonil samego siebie?~~ a moze swoj ogonek jak pies?xD
Ze mną :
Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku
)
w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)
Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku

w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)
[Klatka] dla 1 szczura
moim zdaniem klatka jest ok dla mlodego szczurka lub doroslego drobniutkiego (jak moja fiki na przyklad)... jesli juz ja masz po chomiku czy innym zwierzaku, to na poczatek moze byc... pozniej wystarczyloby np. na allegro jakas niewielka dokupic i polaczyc je (pamietajac, ze ta druga powinna miec juz wieksza powierzchnie, zeby szczurek chociaz w niej mogl sie wygodnie wyciagnac) lub po prostu zalatwic nowa, duza klatke... 

[Klatka] dla 1 szczura
Nie, niestety jej nie mam u siebie. Ale jest to chyba największa dostępna klatka w mojej okolicy...
-
[Klatka] dla 1 szczura
Pozwole się wtrącić. Mam podobną a nawet identyczną klatke tyle że troche większą. Pozwole sobie wkleić mój post z innego działu jak chce to przerobić
"Mam wysoką ale sa pięterka więc nie moge jej urozamicić. Więc postanowiłem całą klatke zmodernizować. Wyjme 3 pięterko i zamiast niego wmontuje hamaczek. na 2 pięterku zrobi im domek. Będzie z plastiku. Firma Megan(od jedzenia dla szczurów, bardzo polecma) robi fajne opakowania półokrągłe. Wytne dziure na jednym boku i pasi. Wyjde na podwórko albo do sklepu z rybkami kupić jakiś kawał drewna na parter. Połącze rurki tektórowe od papieru toaletowaego i będą miały szciurki rurke do chodzenia. Wezme jkąś starą polarową bluze i wytne rękaw żeby miały tunel. co o tymm myślicie? może cos jeszcze zmontować?"
W tej klatce mieszczą się dwa około 0.5 roczne szczury i ganiają się po pięterkach więc miejsca zbytnio niebrakuje.
"Mam wysoką ale sa pięterka więc nie moge jej urozamicić. Więc postanowiłem całą klatke zmodernizować. Wyjme 3 pięterko i zamiast niego wmontuje hamaczek. na 2 pięterku zrobi im domek. Będzie z plastiku. Firma Megan(od jedzenia dla szczurów, bardzo polecma) robi fajne opakowania półokrągłe. Wytne dziure na jednym boku i pasi. Wyjde na podwórko albo do sklepu z rybkami kupić jakiś kawał drewna na parter. Połącze rurki tektórowe od papieru toaletowaego i będą miały szciurki rurke do chodzenia. Wezme jkąś starą polarową bluze i wytne rękaw żeby miały tunel. co o tymm myślicie? może cos jeszcze zmontować?"
W tej klatce mieszczą się dwa około 0.5 roczne szczury i ganiają się po pięterkach więc miejsca zbytnio niebrakuje.
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
[Klatka] dla 1 szczura
A mógłbyś wkleić zdjęcie swojej klatki?
-
[Klatka] dla 1 szczura
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
[Klatka] dla 1 szczura
A masz zdjęcie po tuningu? 

[Klatka] dla 1 szczura
Właśnie, chodziło mi o tunning...