To może szuka jeszcze jakiegoś takiego ślicznego rudziutkiegoFrugo_Frugo pisze:Tak? A to nowina.Jej temat nie zamknięty, to skąd mogłam wiedzieć?

Moderator: Junior Moderator
To może szuka jeszcze jakiegoś takiego ślicznego rudziutkiegoFrugo_Frugo pisze:Tak? A to nowina.Jej temat nie zamknięty, to skąd mogłam wiedzieć?
Chester jest na pewno teraz zestresowany i potrzebuje duzo spokoju. Dokarmiaj go dobrymi rzeczami (gerberki, kaszki) i koniecznie wybierz sie do weterynarza. Powinien ocenić jego stan i obejrzeć oczko. Ranki na grzbiecie przemywaj riwanolem albo octeniseptem.Huffy pisze:No i się chyba dowiedziałam o co chodzi. Chester (starszy) jest poraniony na grzbiecie, ma spuchnięte oczko. Wydaje mi się, że ten drugi go gryzie. Dziś usłyszałam piski z klatki, ale jak podeszłam to nic się nie działo. Wsadziłam młodego do innej klatki. Chester nie chce (albo nie może) jeść. Siedzi obok miski i patrzy.
Mam nadzieję, że u Kameliowej będzie mu się godnie żyłoFrugo_Frugo pisze: Mam nadzieje , że Rudy znajdzie dobry domek...