Kraków. Poszukuję 1-1,5 rocznej samiczki.
Moderator: Junior Moderator
Kraków. Poszukuję 1-1,5 rocznej samiczki.
Jestem z Krakowa. Mam 1,5 roczną samiczkę i szukam dla niej koleżanki. Moja szczurzyca jest przyjaźnie nastawiona do innych szczurów.
Re: Kraków. Poszukuję 1-1,5 rocznej samiczki.
hej
Dalej szukasz samiczki?? Jeżeli tak to prosze o kontakt mój mail k23@go2.pl lub na telefon 790470481.
Zostały mi 2 czarne samiczki z miotu...jeżeli chcesz fotki to podeśle... jedna ma zwykłą ścierść a druga taką mięciutką jak polar...moge przywieźć szczurka do krakowa bo często tam bywam. oczywiście oddam za darmo. mają troche mniej niż rok.
pozdrawiam
Krystian
Dalej szukasz samiczki?? Jeżeli tak to prosze o kontakt mój mail k23@go2.pl lub na telefon 790470481.
Zostały mi 2 czarne samiczki z miotu...jeżeli chcesz fotki to podeśle... jedna ma zwykłą ścierść a druga taką mięciutką jak polar...moge przywieźć szczurka do krakowa bo często tam bywam. oczywiście oddam za darmo. mają troche mniej niż rok.
pozdrawiam
Krystian
a moze dwie samiczki ? mam dwie dziewczyny do oddania maja niecaly rok
Niestety nie mam warunków żeby trzymać w sumie 3 szczurki. Napisałam Ci PW. Odpowiedz jak najszybciej możesz.
nic nie dostalam ale wyslalam pw
Przepraszam, ale na razie muszę się wstrzymać z adopcją drugiego szczurka 

Już jestem gotowa na przyjęcie drugiego szczurka
, więc jeśli ktoś ma jeszcze jakiegoś do oddania, to proszę o informację.

Nieaktualne
szubi pisze:Jestem z Krakowa. Mam 1,5 roczną samiczkę i szukam dla niej koleżanki. Moja szczurzyca jest przyjaźnie nastawiona do innych szczurów.
Re: Nieaktualne
Jak ona w marcu miała 1,5 roku, to teraz już raczej trochę więcej, co? ;]szubi pisze:szubi pisze:Jestem z Krakowa. Mam 1,5 roczną samiczkę i szukam dla niej koleżanki. Moja szczurzyca jest przyjaźnie nastawiona do innych szczurów.
Przeszukaj wątki adopcyjne, jest dużo ogonków do oddania.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
-
BlackCat, Watkodawczyni dopisała, ze nieaktualne. Doczytywanie ostatnich postów w watkach pozwala uniknąć pisania komentarzy wprowadzajacych chaos - bez złośliwości.
Więc doczytuj ostatnie posty.... jej post, który zacytowałam jest z dzisiaj...very.martini pisze:BlackCat, Watkodawczyni dopisała, ze nieaktualne. Doczytywanie ostatnich postów w watkach pozwala uniknąć pisania komentarzy wprowadzajacych chaos - bez złośliwości.
nasz temacik

Aj aj, przepraszam, (ślepnę na starość), już widzę...
nasz temacik