oddam dwa samce, Śląsk i okolice, PILNE!
Moderator: Junior Moderator
Re: oddam dwa samce, Śląsk i okolice, PILNE!
dałam ogłoszenie jeszcze na sps i poczekam trochę, na gumtree zaglądają raczej niezaszczurzeni właśnie i nie mam gwarancji, że będą miały dobre warunki, a na tym mi bardzo zależy, bo nie miały za dobrze...
jeżeli to kogoś zachęci, a taką mam nadzieję - ogromne postępy w oswajaniu miśków! nie boją się w ogóle, same podbiegają do człowieka, kiedy tylko zobaczą go w pobliżu, śmiało wychodzą na ręce - Kuba może trochę bardziej nieufnie, ale chyba dlatego, że jest zdominowany przez Irysa - lekko podgryzają, ale w ten sympatyczny sposób, to trochę bardziej łaskotanie
liżą po dłoniach, Irys rozdaje buziaczki, reagują na cmokanie
gdybym nie była już przeszczurzona, sama bym ich zostawiła - po początkowym strachu okazali się wspaniali
no i Irys zapowiada się na tłuściutką kluseczkę, taką, co to klapnie na dupce stopami do góry i patrzy na człowieka
brać ich, brać, lepszych nie znajdziecie!

up? potrzebujemy pilnie DS, lub - jeśli ktoś ma możliwość i chęć pomóc - DT!
Szkoda ,że nie baby . No ludzie nikt nie chce przystojniaków ?! 

gdyby ktoś baaaaaaaaaardzo chciał, a miał same babole, to ja się dorzucę do kastracji... Igaśka? ;>
iku tyle ,że ja nie mam narazie kaski bo kupiłam ogromną klatke i zamówiłam komplet. Troche na to poszło i jestem spłukana 

z tego co widzę to niewiele chętnych, więc możliwe, że jeszcze długo u mnie pobędą i zdążysz uzbierać 

iku ale mam co chwile nowe wydatki. zobaczymy
Poza tym nie wiem kiedy dojdzie nowa klatka bo napisali na allegro ,że dopiero wysyłka 11 bo jakiś tam jest problem 

nie no, ja rozumiem
nie przejmuj się 

Piękni są... zwłaszcza Irys, ma taki wzrok kombinatora jak moja Kropka, no i mam straszną słabość do szczurów z kropką na czole 
Eh, korci... muszę to przemyśleć

Eh, korci... muszę to przemyśleć

Wyszukiwarka nie gryzie
od godziny próbuję upchnąć gdzieś filmik, ale póki co nie idzie - jak mi się uda, to od razu wrzucę
Malachit, no widzisz, a tu masz komplecik - kropeczka i kreseczka ;> ja wieeem że korci! nie krępuj się, bierz ;>

Malachit, no widzisz, a tu masz komplecik - kropeczka i kreseczka ;> ja wieeem że korci! nie krępuj się, bierz ;>
http://chomikuj.pl/mama.kura/Prywatne , hasło "chopaki", jeśli się wyświetla "nie ma plików w tym folderze", to wystarczy kliknąć jeszcze raz na "Prywatne" i wtedy jakoś działa 

u mnie nie działa 

nie pojawia się? nie da się ściągnąć?