[Warszawa] Oddamy pilnie szczurkę
Moderator: Junior Moderator
[Warszawa] Oddamy pilnie szczurkę
Witam. Z powodu przeprowadzki jestem zmuszona oddać swoją szczurzynkę. Do ostatniej chwili myślałam ,że mogę ja zabrać ze sobą ale niestety nie mogę. Szukam dla niej nowego domku. Mamy mało czasu. Szczurzyca jest czarno biała, przekochana, oswojona, dorosła, ułożona. Uwielbia jeść smakołyki, przeurocze zwierzątko. Razem z nią oddam mały transporterek. Odbiór w warszawie w centrum. Kontakt mailowy k.mich845@gmail.com
- Dulcissima
Re: [Warszawa] Oddamy pilnie szczurkę
Edytowałam temat, żeby od razu było wiadomo, jakie miasto. Pomocne będzie też, jeśli wrzucisz zdjęcia. Rozumiem, że oferty DT też się liczą?
Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Tak informacyjnie - napisałam PW do autorki tematu, mogę zaoferować DT jeśli sprawa jest bardzo pilna. No chyba, że zgłosi się już jakiś chętny domek stały
Poprosiłam też o doprecyzowanie niektórych informacji, tzn. czy szczur kiedykolwiek miał kontakt z innymi szczurami, czy był u weterynarza i w jakim dokładniej jest wieku - bo dorosły to może być rok, ale też i dwa lata, a w przypadku szczura to jednak istotna różnica.

Szczura już jest u mnie. Niestety okazało się, że ma dwa guzy, jeden dość spory, drugi mniejszy, więc w poniedziałek jedziemy do weterynarza i zapewne będziemy się umawiać na zabieg. Myślę, że ten temat można zamknąć, jeśli zdecyduję się oddać ją do innego domu (jak już wyzdrowieje), bo np. nie będzie się dogadywać z moimi dziewczynami, założę jej nowy wątek.