Witam moja mała ma 2 miesiące, jest nadal leczona z infekcji górnych dróg oddechowych oraz pasożytów, ale mimo tego jest szczesliwą i przyjaźnie nastawioną szczurką. Chciałabym zaadoptować dla niej koleżanke gdzieś około w tym samym przedziale wiekowym, gdyż chce by razem dorastały. Ogólnie adopcja rozbiega sie o kwiecień około. 10 będe mogła przyjać takową samiczke gdyż mam nadzieje ze do tego czasu pozbęde sie tych wrednych pasożytów i zakupie wiekszą klatke(wypłata w tym dniu), gdyż do tej co mam weszły by 2 małe samiczki no ale przecież nie będą wiecznie małe.
Mam psa który jest już dosć stary nie miał by siły nic im zrobić i nawet nie wchodzi do mojego pokoju.
Moja mama w pełni akceptuje szczurki, więc z tym nie ma problemu.
Cóż chciałabym by był ktoś po blisku kto mogłby oddać takową samiczke bo nie za bardzo wiem co i jak z transportami.
Zawsze marzyłam o samiczce dumbo dla mojej kapturki, mogłabym nawet za nią zapłacić, ale innymi rzecz jasna też nie pogardze szczur to szczur : )
Zaadoptuje samiczke [ Górny Śląsk.okolice Katowic]
Moderator: Junior Moderator
- Empathy
- Numer GG: 39444484
Zaadoptuje samiczke [ Górny Śląsk.okolice Katowic]
Re: Zaadoptuje samiczke [ Górny Śląsk.okolice Katowic]
Ja mogę zaproponować Ci moją ostatnią ślicznotkę która mi została http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=35494

Co prawda byłaby do oddania dopiero po 18 kwietnia, ale to może i lepiej bo więcej czasu na przygotowania
Jestem z Katowic więc problem z odbiorem odpada

Co prawda byłaby do oddania dopiero po 18 kwietnia, ale to może i lepiej bo więcej czasu na przygotowania

Jestem z Katowic więc problem z odbiorem odpada

- Empathy
jeju śliczna jest *-* masz może bardziej aktualne jej zdjęcia ? : D bo na pewno urosła skoro już w kwietniu chcesz ją oddać. ^ ^
Fotka aktualna
Do oddania będzie po 18 kwietnia bo wtedy skończy 4 tygodnie, na razie ma prawie 2
Na bieżąco staram się wrzucać fotki, lada dzień powinny otworzyć oczka wiec będzie świeża dostawa fotek
. Jesteś wstępnie zainteresowana?

- Empathy
Szczerze mówiąc zawsze chciałam mieć jasne szczurki, ale nie widze nigdzie po blisku a w sklepie nie kupie, wystarczy mi moja chorowitka ktora dostalam za darmo z sklepu. No ale cóz szczurek to szczurek na pewno pokkocham ją tak samo. Oczywiscie ze jestem zainteresowana
Wysle zaraz na pw odpowiedzi na pytania z twojego postu : D

No to super 
I w ten oto sposób wszystkie maluszki zarezerwowane
Wysyłam do Ciebie PW

I w ten oto sposób wszystkie maluszki zarezerwowane

Wysyłam do Ciebie PW
- Empathy
Temat do zamknięcia. : )