Dwóch udawanych nazistów i jeden udawany Australijczyk

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Dwóch udawanych nazistów i jeden udawany Australijczyk

Post autor: unipaks »

Chodzi o to, że znieczulenie wziewne mniej obciąża serduszko, jest dużo bezpieczniejsze :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
blue_turk

Post autor: blue_turk »

Czytałam już o tym, ale dzięki za przypomnienie - spytam jutro :)
Awatar użytkownika
blue_turk

Adolf w poniedziałek miał pobieraną krew. Trwało to prawie 2h, bo szczuras wcale nie chciał współpracować. Wyniki już są i jutro będę wiedzieć, co dalej. Wstępnie wiadomo, że coś się dzieje niedobrego z wątrobą.
Dowiedziałam się też, co mu podaję:) ten żółty syrop nazywa się Nifuroksazyd, a proszek - Tylabian.
Obrazek

Tymczasem w klatce u zdrowych szczurów spokój. Herman, poza tym (mam nadzieję) jednorazowym wybrykiem, Bruce'a nie atakował. A mały husky niemalże z każdym dniem coraz jaśniejszy i dłuższy:)
Obrazek
Awatar użytkownika
blue_turk

*Tylbian
Awatar użytkownika
blue_turk

Z nowości:
Adolf chyba czuje się trochę lepiej. Fakt faktem nadal nie do końca wiadomo, co mu jest, ale przynajmniej leki dostaje już konkretnie "wątrobowe". Zgrubieniem w okolicy jelit mam się nie martwić, chyba że Adolf przestanie robić kupę. Póki co robi i - ku mojej wielkiej uciesze - już nie na rzadko! Wprawdzie wychudło toto strasznie i znacznie mniej je, ale wydaje mi się, że to taka poza po prostu - z miski nie ruszy, a gdy daje mu się to samo z ręki, to je. Taka tam paniczowska maniera...;) Ale siły i energię ma, bo dziś z Hermanem (pierwsze dłuższe spotkanie od ponad tygodnia) szaleli jak pojebani :P
Obrazek
Zaczęłam dziś dietę Hermana. Suche żarło i nietuczące warzywa. Okaże się, jak on to zniesie. Okaże się, jak zniosę to ja:)
Bruce chyba raczej znajdzie wyjście z tej sytuacji...
Obrazek
A na koniec grubas w przecudnej urody hamaku od Niamey
Obrazek
Awatar użytkownika
blue_turk

Adolf na nowo zaczyna rozumieć, że iskanie nie jest oznaką chęci zrobienia krzywdy, a położenie się koło kolegów nie musi się wiązać ze stresem i bojowymi pozami. Antybiotyki się kończą, więc pora najwyższa przygotować się na opuszczenie samotni...:)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Najmłodszy zapomniał się dupą odwrócić:
Obrazek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Dobrze, że Adolf wreszcie zdrowieje ! Najwyzsza pora.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”