3- letni koszatek - pomoc
Moderator: Junior Moderator
Re: 3- letni koszatek - pomoc
Póki co facet, oprócz tego, że znał się na koszach, nie odzywa się do mnie, a trzyma moją małą klatkę... >( Ale z tego co wiem, na razie nie miał warunków na więcej niż dwa pyszczki - za mało miejsca w klatce. Jeśli łaskawie się odezwie (ja chcę klatkę...!) to go zapytam.
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Entreen dzięki, mam nadzieję że klatkę odzyskasz i a nuż się stanie cud
Rajuna dorosła jestem ale po tym co zrobiły koszatniczki mojej teściowej, TŻ nie miałby żadnych skrupułów jeśli chodzi o wyrzucenie tej (nie wyrzuciłby jej dosłownie ale natychmiastowo miałbym coś z tym zrobić, a co to już mój problem). Wszystkie meble, tapety, kable i wszelkiego rodzaju materiały były w strzępach. Fakt faktem, że kosze robiły co chciały, a ja gryzoni swoich pilnuję ale niestety - Dyziek i Zyziek zostawili po sobie niezatarte wrażenie klęski i zniszczenia.
Dlatego szukam teraz pilnie DT i nie żałuję, że zabrałam młodego z zoologa, bo tak po prostu trzeba było zrobić.

Rajuna dorosła jestem ale po tym co zrobiły koszatniczki mojej teściowej, TŻ nie miałby żadnych skrupułów jeśli chodzi o wyrzucenie tej (nie wyrzuciłby jej dosłownie ale natychmiastowo miałbym coś z tym zrobić, a co to już mój problem). Wszystkie meble, tapety, kable i wszelkiego rodzaju materiały były w strzępach. Fakt faktem, że kosze robiły co chciały, a ja gryzoni swoich pilnuję ale niestety - Dyziek i Zyziek zostawili po sobie niezatarte wrażenie klęski i zniszczenia.

Dlatego szukam teraz pilnie DT i nie żałuję, że zabrałam młodego z zoologa, bo tak po prostu trzeba było zrobić.
Iza: razem od 07.02.2012 [*] 02.05.2014 - tęsknię i rozpaczam
Nel: razem od 13.04.2012 [*] 9.09.2012
Temat do zamknięcia.
Koszyk pojechał przed chwilą do nowego domku.
Będzie miał kumpla ok. 4- letniego, który niedawno stracił towarzysza.
Koszyk pojechał przed chwilą do nowego domku.

P.S. Wiedziałam, że cuda się zdarzają!!! 

Super, strasznie się cieszę!
Teraz oby tylko żył długo i miał duuużo zdrówka.
zatem zamykam temat
/Dulci

zatem zamykam temat

/Dulci