Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Kluska i spółka :)
Gruby kaptur! Uwielbiam grube kaptury 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Chciałabym żeby schudł, ale jak na razie coś mu to nie idzie. Ale dzielnie znosi brak smakołyków, suchą karmę i warzywka 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Jakiej karmy używasz ? :>

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
VL Zero Classic, teraz chcę spróbować Rat&Mouse Pro, czasem dostaną Rat Nature
Była Uczta dla Szczura, ale na chwilę ją odstawiłam. A co? 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Bo dużo szczurów na Timmie tyje
.. no i rat nature sporo białka ma.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Ja słyszałam, że na Uczcie też, choć szczerze mówiąc wolałabym tę Ucztę, ale na razie jest Zero Classic.
Rat Nature najmniej dostają, ale czasem im dosypię do misek
Rat Nature najmniej dostają, ale czasem im dosypię do misek

Może spróbuj Labofeeda? Tylko to cholerstwo w workach 25kg sprzedają. Mi Frodo na tym już ładnych parę gramów zrzucił, a i Czmyś powoli zaczyna wyglądać, jakby miał szyję
(chociaż u niego to droga daleeeka...).

-
- Kontakt:
No u nas jest Labofeed od kilku tygodni i te,co tyły - przestały
Miałam wielki wór Rat&Mouse Pro,ale do końca worka do zapachu się nie mogłam przekonać,już nie mówiąc o zapachu tej karmy w formie przez szczury przetworzonej...
Labofeed jak na razie jest ok

Labofeed jak na razie jest ok

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Oj, ja przejściowo dawałam Rat Complete, to z kupami była masakra. Po Labofeedzie tego nie widzę, kup jest sporo, ale nie w takiej formie i nie tak śmierdzących, jak po RC.
Tylko przy granulatach przygotuj się na duże zużycie wody - wzmagają pragnienie i szczury piją jak smoki
Tylko przy granulatach przygotuj się na duże zużycie wody - wzmagają pragnienie i szczury piją jak smoki

Dzięki dziewczyny
Ja tu mam jednego takiego wodnego smoka, pannę, rexiczkę na DT, pije i pije i pije
W piątek jedzie do DS, a tak się do niej przyzwyczaiłam

W piątek jedzie do DS, a tak się do niej przyzwyczaiłam

Klusko, bardzo mi przykro z powodu straty Tempusia,:(
Mam nadzieję, że nowy łysolek (uroczy jest!
)da wiele radości Tobie i ogonkom w stadku
Ściskam!
Mam nadzieję, że nowy łysolek (uroczy jest!

Ściskam!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dziękuję unipaks
Kochani, cóż ja Wam mogę życzyć na Święta Wielkanocne?
Przede wszystkim zdrowia, szczęścia, miłości. Dla Waszych szczurków mnóstwo zdrowia, góry jedzenia, cierpliwości do właściciela (
) udanego leniuchowania i mięciutkich hamaczków od Nietoperrrka

Trzymajcie się cieplutko!

Kochani, cóż ja Wam mogę życzyć na Święta Wielkanocne?
Przede wszystkim zdrowia, szczęścia, miłości. Dla Waszych szczurków mnóstwo zdrowia, góry jedzenia, cierpliwości do właściciela (

Trzymajcie się cieplutko!
Przyjechał w końcu ten wredny łysol
Łączenie jest jedną wielką komedią, przez dwa dni Fado - największy w stadzie szczur się bał małego ( ma kilka miesięcy), a dzisiaj niespodzianka, Igor piszczy gdy Fado chce go poiskać, obwąchać
Agresji nie ma, ale potrzebują czasu, fotki będą

Łączenie jest jedną wielką komedią, przez dwa dni Fado - największy w stadzie szczur się bał małego ( ma kilka miesięcy), a dzisiaj niespodzianka, Igor piszczy gdy Fado chce go poiskać, obwąchać

Agresji nie ma, ale potrzebują czasu, fotki będą

No to super! No i oczywiście czekamy na fotki
Mizianko ode mnie i panienek 

-
jaka piękna maść! Jak to się nazywa?? Plamiaste aguti..?
ŚLICZNA