Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!
Moderator: Junior Moderator
Re: Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!
U mnie zabawki wiszą już 3 tygodnie i ku mojemu zdziwieniu chłopaki nic a nic nie ruszyły - mam na myśłi wygryzanie dziur itp
Co prawda lubią na nie baaaaardzo siusiać
I zapewne domówie drugi komplet na zmianę 
Ja po tygodniu zdjęłam hamakodomek. Porobiły w nim tyle tuneli że nie wychodziły całymi dniami, a ja nie miałam jak ich wyciągnąć. Zdjęłam go i muszę wyprać ale nie wiem czy zszywać go bo nie wiem czy ma to sens...
I tak przegryzą :p
Zawieszę domek jak je oswoje. Narazie korzystają z hamaczka, tunelu i kołyski. Zdecydowanie lepiej mi się je obserwuje
Do tej pory zachwycam się tymi mebelkami
Są cudowne! 
I zastanawiam się nad następnym komplecikiem "na zmianę"
Ale to jeszcze trochę bo nie mam koncepcji kolorystycznej 
Pozdrawiam
Zawieszę domek jak je oswoje. Narazie korzystają z hamaczka, tunelu i kołyski. Zdecydowanie lepiej mi się je obserwuje
Do tej pory zachwycam się tymi mebelkami
I zastanawiam się nad następnym komplecikiem "na zmianę"
Pozdrawiam
- figoifagot
A to chwalić chłopców, chwalićMalinowa pisze:U mnie zabawki wiszą już 3 tygodnie i ku mojemu zdziwieniu chłopaki nic a nic nie ruszyły - mam na myśłi wygryzanie dziur itpCo prawda lubią na nie baaaaardzo siusiać
I zapewne domówie drugi komplet na zmianę
U nas również hamakodomek najczęściej padał ofiarą żółtych ząbkówAgusta pisze:Ja po tygodniu zdjęłam hamakodomek. Porobiły w nim tyle tuneli że nie wychodziły całymi dniami, a ja nie miałam jak ich wyciągnąć. Zdjęłam go i muszę wyprać ale nie wiem czy zszywać go bo nie wiem czy ma to sens...I tak przegryzą :p
Zawieszę domek jak je oswoje. Narazie korzystają z hamaczka, tunelu i kołyski. Zdecydowanie lepiej mi się je obserwuje![]()
Do tej pory zachwycam się tymi mebelkamiSą cudowne!
I zastanawiam się nad następnym komplecikiem "na zmianę"Ale to jeszcze trochę bo nie mam koncepcji kolorystycznej
Pozdrawiam
A co do kolorystyki kolejnego kompletu, to może czarno-szary, tak żeby pasował do futerek
Ja ostatnio uszyłam chłopakom (a właściwie nam) takie nosidełko na ogony, znalezione w necie, u nas prezentuje się tak:

(yorka w tym kołnierzu też widziałam
Bardzo proste do zrobienia, a jaka wygoda
Z nami: Dyrektor, Siwy i Ciapaty
Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec
Ale czadowe nosidło!
Moje dziewuchy już wchodzą mi za koszulkę i przesiadują więc ciężko mi wstać bo mogą wypaść spod koszulki. Nosidełko by się przydało, hymmm... 
Co do "przyszłego" kompleciku to świetny pomysł z tymi kolorami
Ale kurczę nie przepadam za czarnym
Może coś wymyślę jeszcze
Co do "przyszłego" kompleciku to świetny pomysł z tymi kolorami
Może coś wymyślę jeszcze
- figoifagot
Agusta, proszę, jakie postępy
Gratulować!
Z dziewczynami w nosidełku będziesz mogła sobie swobodnie spacerować i spokojnie możesz je sama uszyć, wystarczy kawałek materiału, mniej więcej 50x150 cm i zwykła miękka guma, 3 szwy i nosidełko gotowe
Z dziewczynami w nosidełku będziesz mogła sobie swobodnie spacerować i spokojnie możesz je sama uszyć, wystarczy kawałek materiału, mniej więcej 50x150 cm i zwykła miękka guma, 3 szwy i nosidełko gotowe
Ooo, jakie wypaśne nosidełko
Chyba sobie uszyję 
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Figoifagot, dziewuchy robią postępy, a ja osiągam sukces za sukcesem
Jeszcze się boją ale coraz lepiej
Najwięcej zainteresowania okazuje mi Lilu (szara szczurka). Kiedy przechodzę obok klatki ona już wisi i chce pod koszulkę 
Milu nie zawsze zwraca na mnie uwagę. Ale jeszcze trochę...
Psssssyt. Dziewczyny wymiziane od Ciebie podwójnie
Lubią po brzuszku aż łapki podnoszą 
Milu nie zawsze zwraca na mnie uwagę. Ale jeszcze trochę...
Psssssyt. Dziewczyny wymiziane od Ciebie podwójnie
[/quote]
A to chwalić chłopców, chwalić
I ucałować o ciotki proszę
[/quote]
Ucałuje na bank

A to chwalić chłopców, chwalić
[/quote]
Ucałuje na bank
- falabella
- Numer GG: 7877549
- Kontakt:
Jaka piękna kolorystyka! Aż kusi....
Ogonki: Kropek, Brat Kropka, Abu, Harry of Zirrael, Eyjafjallajökull
Za TM: Piotrek [*] Koksu [*] Bartek [*] Mariusz [*], Mariusz [*], Mkbewe [*], Dyzio [*].
Za TM: Piotrek [*] Koksu [*] Bartek [*] Mariusz [*], Mariusz [*], Mkbewe [*], Dyzio [*].
- figoifagot
Agusta, teraz to już pozostaje Wam tylko cieszyć się sobą nawzajem
a tak się zamartwiałaś
Milu potrzebuje może więcej czasu, a może będzie po prostu wielką indywidualistką
freesound, klateczka prezentuje się naprawdę super i spadłam z krzesła jak przeczytałam o dziewczynach, które weszły do hamaczka jak do nowo otwartego sklepu

freesound, klateczka prezentuje się naprawdę super i spadłam z krzesła jak przeczytałam o dziewczynach, które weszły do hamaczka jak do nowo otwartego sklepu
No bo nigdy dziurek nie było, a tu taka nowość dla nich. Dziewczyny lubią nowości, chociaż lepiej zapytać, które nie lubią

hej
ile by mnie wyniosły 2 takie komplety?
wymiary takie same podałaś tylko chciałabym jeszcze żeby w obu kompletach były hamaki z taką norką jak u Agusty z 2 stron i chciałabym też żeby tunel miał od góry wejście tak jak np tutaj :
, oczywiście wszystko z naszywkami szczurków 
jeden w takich kolorach jak powyżej a drugi w takich jak u Agusty:
wymiary takie same podałaś tylko chciałabym jeszcze żeby w obu kompletach były hamaki z taką norką jak u Agusty z 2 stron i chciałabym też żeby tunel miał od góry wejście tak jak np tutaj :
, oczywiście wszystko z naszywkami szczurków Re: Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!
zapomniałam dodać, wejścia do normalnego hamaka by musiały być trochę większe bo moje grubasy się przez takie maleństwa chyba nie przecisną 
W czerwono-czarnym komplecie jest taki tunel z wejściem od góry 
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik