Ucałuj i tę emocjonalnie stateczną i tą z drugiej strony wykresu dojrzałości

Imiona mini - ogonów genialne

Moderator: Junior Moderator

!
 ! ! Co do ich wielkości - TŻt stwierdził, że skoro Stefan to szczur, to to są myszy
 ! Co do ich wielkości - TŻt stwierdził, że skoro Stefan to szczur, to to są myszy  . Kontaktowe są bardzo, ale do miziania to się będą nadawały tak za rok, kiedy już załatwią część najważniejszych, nie cierpiących zwłoki spraw.
 . Kontaktowe są bardzo, ale do miziania to się będą nadawały tak za rok, kiedy już załatwią część najważniejszych, nie cierpiących zwłoki spraw.  . Cień jest spryciulka - zdążyła w tym czasie zwinąć trzy kawałki i zaszyć je gdzieś w hamako-spodniach. Jest to stanowczo ich ulubione miejsce - tam jedzą, odpoczywają (nanosekundy
 . Cień jest spryciulka - zdążyła w tym czasie zwinąć trzy kawałki i zaszyć je gdzieś w hamako-spodniach. Jest to stanowczo ich ulubione miejsce - tam jedzą, odpoczywają (nanosekundy  ) i biją się zawzięcie
 ) i biją się zawzięcie  . Piękny Nietoperkowy hamako-domek czeka na zmianę wystroju
 . Piękny Nietoperkowy hamako-domek czeka na zmianę wystroju  .
 . . Stefcia wykazywała zainteresowanie znacznie bardziej stateczne, a maluchy... nie zauważyły jej bliskiego pobytu
 . Stefcia wykazywała zainteresowanie znacznie bardziej stateczne, a maluchy... nie zauważyły jej bliskiego pobytu  .
 .
 - wypłoszki
 - wypłoszki Cień (?)
 Cień (?) Otak (?)
 Otak (?) 
   http://i1239.photobucket.com/albums/ff5 ... G_0977.jpg
 http://i1239.photobucket.com/albums/ff5 ... G_0977.jpg Niecierpliwimy się wraz z Tobą, będziemy czekać na relacje. Masz sporo głaskania przed sobą, sporo zaległości
 Niecierpliwimy się wraz z Tobą, będziemy czekać na relacje. Masz sporo głaskania przed sobą, sporo zaległości  

Znak rozpoznawczy - dwa mini białe włoski na czole
 Znak rozpoznawczy - dwa mini białe włoski na czole  

Patrz, nie wpadłam na to, że na zdjęciach to widaćNietoperrr... pisze:Na wszystkich zdjęciach na pierwszym planie jest OtakZnak rozpoznawczy - dwa mini białe włoski na czole

.
 . !
 !
 ). Ale u Was to pewnie tylko do pierwszego spotkania, tym bardziej, że już Nietoper zdradziła znaki szczególne Otaka
 ). Ale u Was to pewnie tylko do pierwszego spotkania, tym bardziej, że już Nietoper zdradziła znaki szczególne Otaka   Jak bystro spoglądają te oczka !
  Jak bystro spoglądają te oczka ! 
 !!!
 !!! .
 . . Co prawda jest jeszcze aparat TŻta, ale to takie bydle-lustrzanka, którą ja omijam z bardzo daleka, bo podejrzewam, że ma własne życie wewnętrzne
 . Co prawda jest jeszcze aparat TŻta, ale to takie bydle-lustrzanka, którą ja omijam z bardzo daleka, bo podejrzewam, że ma własne życie wewnętrzne  . Może coś da się zrobić, jeśli nie - będą tylko fotki TŻta.
 . Może coś da się zrobić, jeśli nie - będą tylko fotki TŻta. . Poza tym mają różne, łatwe do rozpoznania charakterki. Cień to biegus z totalnym zaufaniem do wszystkiego - ludzi, powierzchni i przestrzeni. Otak to mała boidupka sprawdzająca pięć razy czy jest bezpiecznie zanim wyjdzie na przestrzeń. Lubi schować się w zakamarku ludzkiego ubrania i stamtąd robić wypady rozpoznawcze (i wracając świńskim truchcikiem co chwilę). Cień dzisiaj mi się roznaleśniczyła na chwilę na dłoni do miziania
 . Poza tym mają różne, łatwe do rozpoznania charakterki. Cień to biegus z totalnym zaufaniem do wszystkiego - ludzi, powierzchni i przestrzeni. Otak to mała boidupka sprawdzająca pięć razy czy jest bezpiecznie zanim wyjdzie na przestrzeń. Lubi schować się w zakamarku ludzkiego ubrania i stamtąd robić wypady rozpoznawcze (i wracając świńskim truchcikiem co chwilę). Cień dzisiaj mi się roznaleśniczyła na chwilę na dłoni do miziania  .
 . . Z braku stosownych reakcji towarzystwa, zostało ono przerzucone do transportera by się ukisić w ciasności i to akurat TŻt udokumentował:
 . Z braku stosownych reakcji towarzystwa, zostało ono przerzucone do transportera by się ukisić w ciasności i to akurat TŻt udokumentował:

.
 . 

To mi przypomina historyjkę o facecie, który idąc na skróty przez cmentarz wpadł do świeżo wykopanego dołu; po wielu bezowocnych próbach wydostania się skapitulował czekając na świt. Jakoś tak się stało, że w ten sam dół wpadł niedługo później następny delikwet i podobnie rozpoczął próby wydostania się z grobu. Zmęczonego wysiłkami, pierwszy facet klepnął w ramię mówiąc: - Stąd już, bracie, nie wyjdziesz...manianera pisze: W wannie maluszki sprawdziły, czy duże aby mleka nie dają, ale potem już był tylko jeden temat - jak się stąd wydostać. Udawało się to tylko Czubowi, który po porstu jednym susem wyskakiwał prosto na moje kolana.

Myślę, że panny prędko stworzą zgrane, zżyte i szczęśliwe stadko stadko.
  Myślę, że panny prędko stworzą zgrane, zżyte i szczęśliwe stadko stadko.  

z takimi maluszkami, co by miało nie iść ?
  z takimi maluszkami, co by miało nie iść ?   

Dobrze będą miały!
 Dobrze będą miały! 
Bo ja ogólnie bez serca jestem i z tendencjami do sadyzmualken pisze:http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... G_0991.jpg dusze sie, mdleje, omdlewam, umieram, a Ty się patrzysz
 !
 !Nietoperrr... pisze: A mówiłam już,jak się cieszę,że moje szkrabki trafiły akurat do Ciebie??
 My jesteśmy przeszczęśliwi, że zdecydowałaś się oddać nam te cudowności i na pewno zrobimy wszystko, żeby było im jak najlepiej!
 My jesteśmy przeszczęśliwi, że zdecydowałaś się oddać nam te cudowności i na pewno zrobimy wszystko, żeby było im jak najlepiej!ol. pisze: http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... G_0989.jpg
a tu, przypuszczam, Cień "cieniuje" sobie z zapałem "o tu Ci sięgam - sobie zaznaczę"

!
 ! . Cienik najwyraźniej też zarujkowała przy czym początkowo wyraźnie nie mogła zaskoczyć co się z nią dzieje, ale po pewnym czasie zaczęła dotrzymywać towarzystwa Czubkowi
 . Cienik najwyraźniej też zarujkowała przy czym początkowo wyraźnie nie mogła zaskoczyć co się z nią dzieje, ale po pewnym czasie zaczęła dotrzymywać towarzystwa Czubkowi  . Otak jak zwykle przesiedział większośc czasu pod moja koszulką, Stefcia olewała wszystko z maluchami łażącymi jej po głowie włącznie.
 . Otak jak zwykle przesiedział większośc czasu pod moja koszulką, Stefcia olewała wszystko z maluchami łażącymi jej po głowie włącznie.  
  - moja ulubiona pozycja maluchów - bardzo często jak spojrzę z boku na klatkę, to widzę tylko dwa nosy wystające z nogawki - jeden nad drugim
 - moja ulubiona pozycja maluchów - bardzo często jak spojrzę z boku na klatkę, to widzę tylko dwa nosy wystające z nogawki - jeden nad drugim  Tutaj - Cien na górze, widać różnicę odcieni
 Tutaj - Cien na górze, widać różnicę odcieni

(Otak na póleczce, Cień w nogawce)
 (Otak na póleczce, Cień w nogawce) 

Chyba wszystkie są takie piękne Tosiaki
 Chyba wszystkie są takie piękne Tosiaki   Teraz jesteśmy rodziną
 Teraz jesteśmy rodziną