Nakupowałam im żarcia, nakupowałam. Widziałam też fajną klatkę. Jest ogromna a kosztuje tylko 110 zł :shock:
14 kwietnia pojadę po nią, bo wtedy dostanę wypłatę.
ADA - Liusia i Helusia są po prostu przesłodkie! Aż normalnie, no, no, nie mogę no...
Jeszcze zostały mi trzy dziewczynki. Teraz jak jest ich mniej, mogę lepiej zaobserwować ich charakterki.

Odseparowałam je od mamy i teraz żyja sobie w oddzielnej klatce robiąc koszmarny hałas jak tylko zgaszę światło. :shock:
Nisia - Twój pyszczak jest bardzo towarzyski i lubi się bawić. Nie ma żdanych oporów do wchodzenia na rękę i łapania palca. Lubi lizać w usta i podskubywać.
Zjawa - Twoja czarnulka jest najbardziej niepewna i bardzo słodka. Zawsze leci za siostrami a jak coś sie dzieje, to pierwsza zwiewa. Za to jest bardzo delikatna i kochana.
mataforgana - było o co walczyć.

To najodważniejsza mysia i jest bardzo towarzyska i odważna. Szybko też się uczy i zawsze czeka na mnie przy drzwiczkach. Tak jak szczureczka nisi, lubi całować w usta z podgryzaniem.
Byłam wczoraj u dr. Bieleckiego. Obejrzał tylko Mychę i powiedział żebym ciagle dawała jej lekarstwa i przyszła za tydzień. Widać małą poprawę, ale to wciąż nie jest satysfakcjonujący wynik.