https://www.facebook.com/media/set/?set ... 627&type=3
Jak tylko przyjedzie jego współlokator i obaj wprowadzą się do nowej większej klatki wrzucę więcej słodkich mordek

Moderator: Junior Moderator

Słodki jest.
 Słodki jest.
 a kijka wyrzuciłam po 2 dniach bo się nim nie interesował za to uwielbia ręcznie robiony hamaczek ;] \czekamy teraz na duużą klatkę od Frugo_Frugo i towarzysza jeszcze bezimiennego
 a kijka wyrzuciłam po 2 dniach bo się nim nie interesował za to uwielbia ręcznie robiony hamaczek ;] \czekamy teraz na duużą klatkę od Frugo_Frugo i towarzysza jeszcze bezimiennego  

dzisiaj miały się pojawić nowe zdjęcia mojego przyszłego lokatora ale coś nie widać ich
  dzisiaj miały się pojawić nowe zdjęcia mojego przyszłego lokatora ale coś nie widać ich CZekamy zatem
 CZekamy zatem a zanim ja wrzucę zdjęcia zrobione u siebie minie trochę czasu. Maleństwo póki co bezimienne(może Filipek?) musi się do Nas nieco przyzwyczaić
 a zanim ja wrzucę zdjęcia zrobione u siebie minie trochę czasu. Maleństwo póki co bezimienne(może Filipek?) musi się do Nas nieco przyzwyczaić  
 Pozdrawiamy!
 Pozdrawiamy! tylko wszyscy się pukają w czoło... że niby są paskudne.... dla mnie wszystkie są takie same i kochane. Łysy szczurek tak samo potrzebuje miłości jak każdy
  tylko wszyscy się pukają w czoło... że niby są paskudne.... dla mnie wszystkie są takie same i kochane. Łysy szczurek tak samo potrzebuje miłości jak każdy