Śliczne imionka x3
Moderator: Junior Moderator

A nie,raczej baranki
 A nie,raczej baranki  
 Właśnie, Frugo_Frugo, zawsze zapominałam, że tam był jeszcze Skipper
 Właśnie, Frugo_Frugo, zawsze zapominałam, że tam był jeszcze Skipper  dzięki! A baranki są cudowne, nie tylko te moje, wszystkie są rozkoszne <3
 dzięki! A baranki są cudowne, nie tylko te moje, wszystkie są rozkoszne <3 maluszki przyjadą do nas najprawdopodobniej 14.04 lub 15.04 i sylwiaj przy okazji pomoże nam w łączeniu.
 maluszki przyjadą do nas najprawdopodobniej 14.04 lub 15.04 i sylwiaj przy okazji pomoże nam w łączeniu.

łączenie przebiega bez problemu, Rumcajs i Kacper tylko czasem fukają na małe, jak wybitnie im przeszkadzają, ale dzisiaj widziałam, jak Kacper iskał Skippera, więc miłość panuje
 łączenie przebiega bez problemu, Rumcajs i Kacper tylko czasem fukają na małe, jak wybitnie im przeszkadzają, ale dzisiaj widziałam, jak Kacper iskał Skippera, więc miłość panuje  Skipper i Harry gonią się po całej klatce, wrzeszczą na siebie i wyrywają sobie jedzenie, ale potem i tak śpią razem w domku, więc nieszczególnie nas to przejmuje
 Skipper i Harry gonią się po całej klatce, wrzeszczą na siebie i wyrywają sobie jedzenie, ale potem i tak śpią razem w domku, więc nieszczególnie nas to przejmuje  Franklin to taki indywidualista, dużo zwiedza i bardzo się przymila. Na razie wszystko idzie bez problemów, szczurki od sylwiaj są bardzo ułożone i wesołe
 Franklin to taki indywidualista, dużo zwiedza i bardzo się przymila. Na razie wszystko idzie bez problemów, szczurki od sylwiaj są bardzo ułożone i wesołe 

nie ma już łysych placków na ciałku, choć nadal jest najmniejszy.
 nie ma już łysych placków na ciałku, choć nadal jest najmniejszy.