Szukam dwóch maluszków płci męskiej ze Śląska.

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Szukam dwóch maluszków płci męskiej ze Śląska.

Post autor: zuzka-buzka »

Na wstępie od razu mówię, że zdaję sobie sprawę, że sama muszę szukać. Tak, wiem i szukam, ale warto zawsze dać takie ogłoszenie.
Chciałabym przygarnąć 2 samczyków, najlepiej jak najmłodszych, ponieważ jeden z moich szczurów łatwo przyjmuje do stada młodziaki, gorzej ze starszymi. Najlepiej ze Śląska, nie mogę za daleko po nie jechać.
Klatka, którą mam to woliera tridoor o wymiarach 75 dł x 50 szer x 153 wys. Mieszkają w niej trzy dorosłe samce, które wcześniej zaadoptowałam. Jeden ma 2 lata i 4 miesiące, drugi 1,5 roku, a trzeci rok i miesiąc. Dlatego chciałabym zaadoptować od razu dwa, bo samotny młodziak na pewno nudziłby się ze starszymi szczurkami, które raczej więcej śpią niż wariują. Wybiegi staram się robić codziennie, chyba że nagle coś ważnego mi wypadnie i nie ma mnie cały dzień. Szczury mają zapewnioną dobrą opiekę weterynaryjną, kiedy jej potrzebują. Nie mam problemów z wyjazdami, mam osobę, która się nimi wtedy opiekuje. Nasza karma podstawowa to JR farm wymieszany z własną mieszanką. Do tego warzywa, owoce, obiadki dostosowane do potrzeb szczurów i tak dalej i tak dalej. Uff, to chyba wszystko. (;
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Re: Szukam dwóch maluszków płci męskiej ze Śląska.

Nieaktualne! ;D
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Pochwal się! ;D
Które ogonki adoptowałaś? :)
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Na razie jednego, co do drugiego jeszcze nie wiadomo. :P
Za niedługo ten panicz do mnie przyjedzie:
http://scr.hu/18o/et6yf
A drugi to albo go nie będzie ( :( ) albo łysolek, negocjuję z mamą :P
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Śliczny :)
Gratuluję i trzymam kciuki za drugiego domownika ;)
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”