Oddam 3 młode oraz dorosłego samca [Warszawa]
Moderator: Junior Moderator
Re: Oddam 3 młode oraz dorosłego samca [Warszawa]
no, poidła drogie nie są, mnie zawsze brakowało właśnie misek i poideł jak musiałam porozstawiać towarzystwo po klatkach, to teraz mam chyba z 7 poideł i tyle samo, jeśli nie więcej, misek. O.o zawsze można zrobić poidło z plastikowej butelki 0.5L z dziurką w nakrętce i włożoną w to rurką do picia (tylko łączenie trzeba uszczelnić np. gumą do żucia - to taka wersja awaryjna
). Jak jest dobrze zakręcone i szczelne, to działa jak normalne poidełko (oczywiście powieszone zakrętką na dół).

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Do oddania wciąż dwa młode i dorosły samiec
-
Czesc:)
Dostalam maila i nie wiem, jak dziala ten system i gdzie mam odpisac... Nadal bardzo bym pragnela przygarnac szczurki, jakie dwa masz jeszcze do oddania?
Dostalam maila i nie wiem, jak dziala ten system i gdzie mam odpisac... Nadal bardzo bym pragnela przygarnac szczurki, jakie dwa masz jeszcze do oddania?
-
Obejrzalam zdjecia, sa przesliczne!!:):) Jestem zainteresowana raczej samiczkami, czy bylyby jeszcze jakies do adopcji?
Sa tak cudowne...! Mam nadzieje, ze nam sie uda dogadac:)
Sa tak cudowne...! Mam nadzieje, ze nam sie uda dogadac:)
Witam
Bardzo proszę osoby które się ze mną kontaktowały i deklarowały chęć przyjęcia szczurków o kontakt na adres e-mail mpilski@gmail.com lub nr telefonu 513 903 217. Maluchy są już w zasadzie do oddania i chciałbym poprzydzielać kto którego bierze.
Dorosły samiec jakby co wciąż jeszcze szuka nowego domu.
Bardzo proszę osoby które się ze mną kontaktowały i deklarowały chęć przyjęcia szczurków o kontakt na adres e-mail mpilski@gmail.com lub nr telefonu 513 903 217. Maluchy są już w zasadzie do oddania i chciałbym poprzydzielać kto którego bierze.
Dorosły samiec jakby co wciąż jeszcze szuka nowego domu.
Witam
Do oddania została jeszcze jedna mała samiczka która ewentualnie jak u mnie zostanie to nic się nie stanie, no i co ważniejsze dorosły samiec. Miałem nadzieję że uda mi się znaleźć dla niego dom bezpośrednio, ale strasznie się to przeciąga, a chłopina siedzi cały ten czas sam w klatce, także prosiłbym kogoś kto miałby taką możliwość o DT dla niego.
Pozdrawiam
MEti
Do oddania została jeszcze jedna mała samiczka która ewentualnie jak u mnie zostanie to nic się nie stanie, no i co ważniejsze dorosły samiec. Miałem nadzieję że uda mi się znaleźć dla niego dom bezpośrednio, ale strasznie się to przeciąga, a chłopina siedzi cały ten czas sam w klatce, także prosiłbym kogoś kto miałby taką możliwość o DT dla niego.
Pozdrawiam
MEti
-
Czy jest jeszcze jakas samiczka? potrzebuje do mojej 6 tygodniowej szczurki:-) jestem z Warszawy mogę wziąć od zaraz:)
Meti[/quote]
Meti[/quote]
Witam
Młode wszystkie rozdane pozostał dorosły samiec. Myślę że żeby było wygodnie czytać wątek potencjalnym chętnym do adopcji, założę nowy dotyczący samego samca, ten jest już nie aktualny.
Pozdrawiam
Meti
Ok. Zamykam.
/Dulci
Młode wszystkie rozdane pozostał dorosły samiec. Myślę że żeby było wygodnie czytać wątek potencjalnym chętnym do adopcji, założę nowy dotyczący samego samca, ten jest już nie aktualny.
Pozdrawiam
Meti
Ok. Zamykam.
/Dulci